Bugun...



Sporcular artık müsabakalara yeni otobüsle gidecek

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Kemer Belediyesine hibe edilen 2026 model Temsa Prestij marka otobüs, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun girişimleriyle belediyenin araç filosuna dahil edildi. 29+1 kişilik olan otobüs, Kemer Belediye Merkez Spor Kulübü sporcularının antrenman ve müsabaka ulaşımında kullanılacak.

facebook-paylas
Tarih: 16-08-2026 18:43

Sporcular artık müsabakalara yeni otobüsle gidecek

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Kemer Belediyesine hibe edilen 2026 model Temsa Prestij marka otobüs, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun girişimleriyle belediyenin araç filosuna dahil edildi. 29+1 kişilik olan otobüs, Kemer Belediye Merkez Spor Kulübü sporcularının antrenman ve müsabaka ulaşımında kullanılacak.

Sporcuların antrenman ve müsabakalara daha güvenli, konforlu ve düzenli şekilde ulaşım sağlayabilmesi amacıyla tahsis edilen otobüs, Kemer Belediyesinin araç filosuna kazandırıldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye bünyesine dahil edilen otobüsü inceleyerek, Kemer Belediye Merkez Spor Kulübü Başkanı Ayhan Süel ile Kemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Cemal Şahin’den bilgi aldı. 

Yeni otobüsün özellikle farklı branşlarda faaliyet gösteren Kemer Belediye Merkez Spor Kulübü sporcularının şehir içi ve şehir dışındaki antrenman ve müsabaka organizasyonlarında kullanılacağı belirtildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Kemer Belediyesine hibe edilen otobüsün, Kemer Belediye Merkez Spor Kulübü sporcularının ulaşımında kullanılacağını belirterek, “Sporcularımızın antrenman ve müsabakalara daha güvenli, konforlu ve düzenli şekilde ulaşabilmeleri bizim için çok önemli. Türkiye Belediyeler Birliğimiz tarafından belediyemize hibe edilen 29+1 kişilik yeni otobüsümüzü araç filomuza kazandırdık. Bu otobüsümüzü sporcularımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Kemer’de spora ve sporculara destek olmaya devam ettiklerinin altını çizen Başkan Topaloğlu, “Çocuklarımız ve gençlerimiz büyük emek veriyor, antrenman yapıyor ve müsabakalara katılıyor. Onların ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamaması için imkanlarımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Sporcularımıza hayırlı, uğurlu olsun. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Topaloğlu, otobüsün belediyenin araç filosuna kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, spor ve gençliğe yönelik desteklerin sürdürüleceğini kaydetti.


Kemer Belediyesi Basın Servisi







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

Antalya’da kent içi ulaşımda en çok zorlandığınız nokta hangisi?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI