Bugun...



Sözen: 30 Ağustos küllerimizden yeniden doğacağımızın ilan edildiği gündür

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 30-08-2021 15:55

Sözen: 30 Ağustos küllerimizden yeniden doğacağımızın ilan edildiği gündür

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Sözen mesajında şöyle dedi:

"30 Ağustos'un Türk milletinin istiklal ve istikbalinin zaferidir. Bu zafer bizleri istiklalimize kavuşturmuş, istikbalimize ışık olmuştur. 30 Ağustos 1922’de Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 99'uncu yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.  

30 Ağustos, bağımsızlığımıza, geleceğimize yönelik bir tehdit söz konusu olduğunda bir ve beraber küllerimizden yeniden doğacağımızın, imkansızlık diye bir şeyin olmayacağının, bu toprakların ezeli ve ebedi olarak Türk milletine ait olduğunun tüm dünyaya ilan edildiği gündür. Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi tarihimiz için dönüm noktası olmuş, Türk milleti şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini birlik ve beraberliğin en güçlü ve güzel örneğiyle göstermiştir.

Bugünün bağımsızlık, özgürlük savaşını cephelerde değil, eğitimde, sağlıkta, halkımıza hizmet yolunda, işimizin başında, bazen de geleceğimiz olan ormanlarımızı yangınlardan kurtarmaya çalışırken veriyoruz.  Manavgat’ımızın çağdaş dinamik, aydın halkı olarak en zorlu günlerimizde bile birlik ve beraberlik içinde ileriye bakan Türkiye'nin devamı için çalışmaya devam edeceğiz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi, kırık kağnı ile cepheye giden Şerife Bacı gibi, sırtında 250 kiloluk mermiyi taşıyan Seyit Onbaşı gibi zorluklara göğüs gereceğiz.
 
Şehitlerimiz ve gazilerimizin kanlarıyla sulanmış bu topraklarda bu gün rahatça ve özgürce yaşayabiliyorsak, bu zafer sayesindedir. Bu bilinçle büyüdüğümüz topraklarımızda bizim de bundan sonraki görevimiz aynı değerleri, aynı bilinci ve duyguları gelecek nesillere aktarmak olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk ulusunun, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Antalya ve Manavgat halkının, gözlerimizin yaşardığı, göğüslerimizin gururla kabardığı, yüreğimizin coşkuyla çarptığı 30 Ağustos Zafer Bayramını tüm içtenliğimle kutlarım. Bu günlere ulaşmamızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rağmen ve minnetle anıyoruz."







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI