Bugun...



Sosyal Market 10 yıldır ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor

Manavgat Belediyesi’nce toplumsal yardımlaşma ve dayanışma amacıyla hizmete açılan Sosyal Market, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Sosyal Market’te, bir elin verdiğini öteki el görmüyor.

facebook-paylas
Tarih: 12-01-2023 15:45

Sosyal Market 10 yıldır ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor

Manavgat Belediyesi’nce toplumsal yardımlaşma ve dayanışma amacıyla hizmete açılan Sosyal Market, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Sosyal Market’te, bir elin verdiğini öteki el görmüyor. 2012 yılında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından faaliyete açılan 2 katlı Sosyal Market’te, az kullanılmış, sıfır ve kullanılabilir nitelikteki ev eşyalarının yanı sıra, giyim, temizlik malzemesi, ev tekstili ve zücaciye ürünleri, Manavgat Belediyesi ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

BİNLERCE KİŞİ FAYDALANDI
Manavgat Belediyesi tarafından 2012 yılında faaliyete giren Sosyal Market, 2022 yılı içerisinde hayırsever vatandaşların da desteği ile 10 bin haneye ulaştı. 1 Ocak 2022 ile 31 Ocak 2022 tarihleri arasında 10 bin haneye toplamda 159 bin 653 parça ev eşyası belediye ekipleri tarafından teslim edildi. Manavgat Belediyesi ekipleri, 2012-2022 yılları arasındaki 10 yıllık süreçte 41 bin haneye ise toplamda 985 bin 606 parçadan oluşan malzemeyi büyük bir titizlikle ulaştırdı. Sosyal Market’e bağışta bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar, belediyeye müracaat edebiliyor. Eşyalar, evden alınmak suretiyle sosyal markete getirilerek, ihtiyaç sahiplerine kimse duymadan, bir elin verdiğini bir el görmeden ulaştırılıyor.

GÖNÜLLERE ULAŞIYORUZ
İhtiyaç sahibi vatandaşların gereksinimlerinin Sosyal Market üzerinden karşılandığını belirten Başkan Şükrü Sözen, duyarlı vatandaşlar ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevini gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Sözen, “10 yıl önce hizmete açtığımız Sosyal Market’imizde ‘veren el, alan eli görmüyor’. Bu sayede bağışçılar ve ihtiyaç sahipleri birbirinden habersiz bir şekilde bu hizmetimize ortak oluyor. Belediyecilik anlayışımızı sadece kentimizin fiziki yapısını değiştirmeye odaklamadık. Halkımızın iyi ve zor günlerinde yanında olmayı da asli görevimiz kabul ettik. Zorlu hayat ve ekonomi şartları altında yaşayan tüm hemşerilerimiz gönül rahatlığıyla Manavgat Belediyesi Sosyal Market’ten faydalanabilir. Halkın evi olan Manavgat Belediyesi, tüm imkanlarını vatandaşlarıyla paylaşmaya devam edecektir” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI