Bugun...



"Sizinle gurur duyuyoruz"

S.S 52 Nolu Gülkent Otobüsçüler ve Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Öz ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 26-05-2024 19:43


S.S 52 Nolu Gülkent Otobüsçüler ve Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Öz ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yapmış olduğu işlerle, verdiği hizmetlerle ve dürüstlüğüyle her zaman gurur duyduklarını söyleyen S.S 52 Nolu Gülkent Otobüsçüler ve Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Öz “Dürüst insan çıkmış çalışmışsa yanındayız” dedi. Başkan Başdeğirmen’e ikinci dönemi için de başarı dileklerini ileten Öz, “Biz sizi seviyoruz. Sizi halkımızda, Isparta’da seviyor. Bundan sonra da hedefinize ulaşacağınızdan eminiz” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de S.S 52 Nolu Gülkent Otobüsçüler ve Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin Isparta’ya hizmet için çalıştığını söyledi. Kendilerinin belediye olarak vatandaşların yanında olduklarını hatırlatan Başkan Başdeğirmen, kooperatifin de vatandaşları gideceği yere ulaştırmak amacıyla güzel işler yaptığına değindi. Başdeğirmen, “Yapılacak olan çalışmaların yalnız başımıza yapılacak hizmetler olmadığının bilincindeyiz. İlk dönemde de şehrimize hizmet edecek altyapıyı hep birlikte oluşturduk ve bugüne kadar hiçbir problem olmadan hem sizler işyerlerimizin, imalathanelerimizin, fabrikalarımızın, okullarımızın bir çok ihtiyaçlarını karşılayarak hizmete devam ettiniz, etmeye de devam ediyorsunuz. Rabbim sizlere de kolaylık versin, zararsız, ziyansız hayırlı kazançlar nasip etsin. Hep beraber olmazsak sizler görevin bir ucundan, bizler görevin diğer ucundan, diğer birimler de diğer ucundan tutarak hepimiz şehrimizde insanlığa hizmet etmeye çalışıyoruz. Hizmet üst seviyedeyse hepimiz bunun içindeyiz. Verdiğiniz emekler için teşekkür ediyorum. Görev süremiz içinde sizlerle beraber çalışacağız. Rabbim hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Vermiş olduğunuz hizmetler için de teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BÖLGEDEN Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI