Bugun...



SGK vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla en iyi şekilde çalışmalarına devam ediyor

Vali Yazıcı, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdür Vekili Hüseyin Er ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Heyetin Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayan Vali Yazıcı; “Sosyal Güvenlik Kurumumuz, her zaman vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla insanlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyor.” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 20-05-2023 23:31

SGK vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla en iyi şekilde çalışmalarına devam ediyor

Vali Yazıcı, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdür Vekili Hüseyin Er ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Heyetin Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayan Vali Yazıcı; “Sosyal Güvenlik Kurumumuz, her zaman vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla insanlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyor.” dedi.
Sosyal Güvenlik Kurumunu (SGK) topluma tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, sosyal güvenlik kavramının toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla Mayıs ayında kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası" kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu Antalya İl Müdür Vekili Hüseyin Er ve beraberindeki heyeti Vali Ersin Yazıcı makamında kabul etti.
Sosyal Güvenlik Kurumu Antalya İl Müdür Vekili Hüseyin Er, toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak ve toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla yapılan etkinlikler, çalışmalar ve hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Vali Yazıcı’ya bilgi verdi.


Vatandaşlarımızın Hem Sağlığını Hem De Geleceğini Güvence Altına Alıyor
Vatandaşların geleceği ve huzuru konusunda toplumun her kesimine dokunan, temas eden sosyal güvenlik teşkilatının çok önemli bir görevi ifa ettiğine değinen Vali Yazıcı şunlar kaydetti: “Sosyal güvenlik, insanların hayat içinde yaşayabilecekleri çeşitli olumsuzluklar nedeniyle başkalarına muhtaç olmadan geçinmelerini ve ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlayan bir temel insan hakkı ve sosyal devlet ilkesinin gereğidir. Bu kapsamda Sosyal Güvenlik Kurumumuz da, vatandaşlarımızın hem sağlığını hem de geleceğini güvence altına almaya yönelik olarak kurulmuş, çok başarılı işlere imza atan bir teşkilatımızdır. Şunu çok iyi biliyor ve görüyoruz ki, sosyal güvence konusunda birçok ülkeden daha iyi durumdayız. Devletimiz, vatandaşlarımızın sosyal hizmetlerden ve sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi için gereken çalışmaları her daim titizlikle yürütüyor. Sosyal Güvenlik Kurumumuz, her zaman vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla insanlarımıza en iyi şekilde çalışmaya devam ediyor.”


Yükselen Hizmet Kalitesiyle Her Zaman Daha İyiye
Sosyal Güvenlik Kurumunun vatandaş odaklı çalışmaları ve yükselen hizmet kalitesiyle her zaman daha iyiye gittiğini ifade eden Vali Yazıcı; “Sosyal Güvenlik Kurumumuz, zaman içerisinde vatandaş odaklı çalışmaları ve yükselen hizmet kalitesiyle insanlarımıza hizmet vermeye devam ediyor. Günümüz teknolojisini, çalışmalarına entegre eden kurumumuz gücüne güç katarak, vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında hızlı çalışmalar yürüterek zaman kaybının önüne geçiyor.” diye konuştu.


Sosyal Güvenlik Haftası Kutlu Olsun
Sosyal Güvenlik Haftası’nın büyük önem arz ettiğini söyleyen Vali Yazıcı; “Sosyal güvenlik kapsamında olan vatandaşlarımızın sorunları ve çözümlerine yönelik olarak; sosyal güvenlik kavramını toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşlarımızı yeni yasalarla ortaya çıkan hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak için Sosyal Güvenlik Haftası büyük önem arz etmektedir. Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyor, böylesine önemli bir görev yürüten teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Yazıcı, kurum personelinin Sosyal Güvenlik Haftasını tebrik ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI