Bugun...



Serik Deniztepesi Grup Yolu asfaltlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Serik ilçesi Deniztepe Mahallesi grup yolunu sathi asfaltla kaplıyor.

facebook-paylas
Tarih: 23-10-2023 14:59

Serik Deniztepesi Grup Yolu asfaltlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Serik ilçesi Deniztepe Mahallesi grup yolunu sathi asfaltla kaplıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsalda asfalt seferberliğini sürdürüyor. Vatandaşların konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için çalışmalarını gece gündüz sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Serik ilçesine bağlı Deniztepe Mahallesi grup yolunda asfalt çalışması yapıyor.
GÜVENLİ VE KONFORLU YOL
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı alt yapı ekipleri, daha önce grup yolunda güçlendirme, büz ve şarampol çalışmaları yapmıştı. Kırsal Hizmetlere bağlı asfalt ekipleri hazırlığı biten grup yolunda sathi asfalt çalışmasına başladı. 6 kilometre uzunluğundaki asfalt çalışmaları tamamlandığında grup yolu güvenli ve konforlu hale gelecek.
MEYVE SEBZELERİMİZ YIPRANMAYACAK
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler sorumlusu İsa Akdemir, Deniztepesi Mahalle Muhtarı Hasan Kirlioğlu ile birlikte sathi asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.  Deniztepesi Mahalle Muhtarı Hasan Kirlioğlu 25-30 yıl önce yapılan yolun artık kullanılamaz hale geldiğini belirterek, “Yol üzerinde seyir ederken araçlarımız bozuluyordu. Burası işlek bir yol. 10 dakikalık yolu yarım saatte gidiyorduk. Sebze ve meyvelerimiz hale gidinceye kadar yıpranıyordu. Çocuklarımız okul servislerinde gidip gelirken perişan oluyorlardı. Tarla gibi bir yoldan artık kurtuluyoruz. Sürekli sanayiye araç yaptırmaya gidiyorduk. Şimdi yolumuz yapılıyor. Muhittin Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” dedi.
HAYIRLI OLSUN
Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, “Bölgede özellikle tarımla uğraşan vatandaşlarımızın kullandığı yolda 6 kilometrelik kısmının önce alt yapısını tamamladık. Şimdi asfaltını yapıyoruz. Bundan sonra hale taşınan meyve ve sebzeler yıpranmayacak. Bölge halkımız konforlu ulaşıma kavuşacak” diye konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SERİK Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI