Bugun...



Saniye Başkan; 4 Ayda 13 Bin 870 Ton Asfalt Döktük

Korkuteli Belediyesi, 2024 yılı içerisinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarını başarıyla tamamladı. Belediye ekipleri, 4 aylık yoğun bir çalışma sürecinde 12 kilometrelik yol ağına toplamda 13 bin 870 ton asfalt dökerek ilçenin ulaşım ağını modernize etti.

facebook-paylas
Tarih: 03-02-2025 19:14

Saniye Başkan; 4 Ayda 13 Bin 870 Ton Asfalt Döktük

Korkuteli Belediyesi, 2024 yılı içerisinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarını başarıyla tamamladı. Belediye ekipleri, 4 aylık yoğun bir çalışma sürecinde 12 kilometrelik yol ağına toplamda 13 bin 870 ton asfalt dökerek ilçenin ulaşım ağını modernize etti.

Korkuteli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin altyapısını güçlendirmek ve vatandaşların ulaşım konforunu artırmak amacıyla eylül ayında başlayıp aralık ayına kadar süren 4 aylık asfalt çalışmalarında, toplam 12 kilometrelik yol ağında 13 bin 870 ton asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Saniye Caran, asfalt çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve ilçenin altyapısını güçlendirmek için çalışmalara bahar ayları ile birlikte devam edeceklerini belirtti.

 Saniye Başkan, “Hemşerilerimizin rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için yollarımızı daha modern ve dayanıklı hale getiriyoruz. Eylül ayında başladığımız asfalt çalışmalarımız hava şartlarına bağlı olarak aralık ayının ortalarına kadar devam etmişti. Bu dört aylık sürede 12 km asfalt çalışması yaptık. Toplamda ise 13 bin 870 ton sıcak asfalt kullandık. Hedefimiz, Korkuteli’nin her köşesini hak ettiği hizmetle buluşturmak” dedi.

Vatandaşlar ise belediyenin bu yoğun çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, yapılan hizmetler için Başkan Caran ve ekibine teşekkür etti.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KORKUTELİ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI