Bugun...



Şampiyonlardan Vali Yazıcı'ya ziyaret

Vali Ersin Yazıcı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ve 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Gençlik Haftası” kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ile beraberindeki heyeti kabul etti.

facebook-paylas
Tarih: 19-05-2022 16:06

Şampiyonlardan Vali Yazıcı'ya ziyaret

Vali Ersin Yazıcı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ve 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Gençlik Haftası” kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ile beraberindeki heyeti kabul etti.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ve 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Gençlik Haftası” kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ile beraberindeki heyet, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan’a halterde Dünya ve Avrupa şampiyonluğu kazanan Faruk Öztürk, Türkiye Boks Şampiyonu ve Avrupa 3’üncüsü Tusem Eylül Önem, Bayanlar Türkiye Okçuluk Şampiyonu Gülperi Atak, Erkekler Türkiye Okçuluk Şampiyonu Batuhan Ayaz ile Gençlik Merkezindeki gönüllü gençler eşlik etti.
Heyet ziyarette, Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına ilişkin Vali Yazıcı’ya bilgi verdi.


Gençlerimizi Yarınlara Hazırlamak En Büyük Görev ve Sorumluluğumuz
Son yıllardaki başarılı çalışmalar ve gençlerin spora teşvik edilmesiyle Türkiye’nin hemen her spor dalında yükselen bir grafiğinin olduğuna dikkat çeken Vali Yazıcı; “Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimiz misafirimdi. Gençlerimizin milli ve manevi değerlerimize sahip bir şekilde Dünya bilim standartlarını yakalamış, ailesine ve ülkesine yararlı bireyler olarak yetişmeleri en büyük arzumuzdur. Gençlerimizin, iyi bir eğitim alarak onları yarınlara hazırlamak bizlerin en büyük görev ve sorumluluklarındandır. Bunun bilinciyle hareket ediyor ve çalışmalarımızı yapıyoruz.” diye konuştu.


Spordan Ve Okumaktan Asla Vazgeçmeyin
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yazıcı, Antalya’nın sporda son yıllarda başarılı bir grafik çizdiğine değinerek bunun en büyük kanıtının Antalya’da düzenlenen şampiyona ve turnuvalar olduğunu dile getirdi. Özellikle Antalyalı sporcuların elde ettikleri başarılarla şehrin tanıtımına da katkı sunduklarını ifade eden Vali Yazıcı; “Spordan ve okumaktan asla vazgeçmeyin. Ne olursanız olun yaşamınızda okumak ve spor daima olsun. Hepinizin Gençlik Haftasını kutluyorum.” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ile beraberindeki heyete teşekkür eden Vali Yazıcı, tüm Gençlik Haftasını kutlayarak başarılar diledi. 15 Mayıs tarihinde başlayan "Gençlik Haftası", 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını da kapsayarak çeşitli etkinliklerle bir hafta boyunca devam edecek.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI