Bugun...



"Saklı Kalan Düşler" Projesi Korkuteli'de

‘Saklı Kalan Düşler’ Projesi Korkuteli ilçesinde öğrencilere anlatıldı.

facebook-paylas
Tarih: 19-02-2022 17:43


Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüzce yürütülen “Saklı Kalan Düşler” projemiz ile; çocuk ve aile iletişimini güçlendirici çalışmaları ortaya koyarak çocuklarımızın suç mağduru olmalarının engellenmesi, içinde bulunduğu topluma ve sosyal çevreye uyum sağlamalarının kolaylaştırılması amaçlanmıştır. Bu proje kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle içerik bakımından zengin, koruyucu ve önleyici faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

Bu kapsamda, Korkuteli ilçesinde bulunan Avdan ve Tatköy İlkokul/Ortaokullarında “Polis Meslek Tanıtımı” ve “Genel Güvenlik” konularında bilgilendirme çalışması yapılarak eğitimi destekleyici “Polikart” uygulaması ile olumlu davranış kazandırmayı hedeflediğimiz öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilmiştir.

Öğrencilerimizin kendilerine ve topluma yetebilen görev ve sorumluluk bilinci olan, vatan ve millet sevgisi ile yetişmelerinin huzurlu, sağlıklı ve güvenli bir toplum için ne kadar önemli olduğunun farkındalığı ile çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz devam edecektir.  
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ"







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI