Bugun...



Şahin: "Aşının tartışılacak bir tarafı yok, aşı olmazsa olmazımız"

Aksu Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 04-07-2021 20:24

Şahin:

Aksu Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.
5 gündem maddesi ile toplanan meclise Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlık yaptı. Gündem maddelerine geçilmeden önce konuşmalar yapan grup sözcüleri önemli gün ve haftalara değinirken kamuoyunda Elmalı davası olarak bilinen çocuklara istismar olayı nefretle kınandı. Mecliste 15 Temmuz Demokrasi şehitleri ise rahmetle anıldı.
Grup sözcülerinin yaptığı açıklamalara destek olan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin koronavirüs salgınına karşı aşılanmanın önemine değindi. Şahin, “1Temmuz itibariyle normalleşme sürecine girildi. Fakat bu her şey bitti, salgın sona erdi olarak algılanmamalı. Tedbirlere uymaya devam etmeliyiz. Aramızda hala aşılanmayan insanlar var, yakınlarımızı bu konuda ikna etmeli, aşının zorunluluğunu anlatmalıyız. Aile sağlığı merkezlerimizde ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüzde aşı yapılıyor, işin ciddiyetini elden bırakmamalıyız. Sanki virüs bitmiş gibi bir algı oluştu. Yeni yeni varyantlar ortaya çıkıyor. Ölüm oranlarının aşağıya inme sebebi aşıdır. Aşı çok önemli, aşının tartışılacak bir tarafı yok, aşı olmazsa olmazımız” dedi.
Mecliste; hayırsever işadamı Şahin Harun Kırbıyık tarafından yaptırılan kreş ve gündüz bakımevinin anaokulu olarak kullanılması için Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aksu Belediyesi arasında protokol yapılması için Belediye Başkanı Halil Şahin’e yetki verilmesi ise oy birliği ile kabul edildi. Yapılacak olan protokolle Anaokulunun eğitimsel kadrosu ve yönetimi Milli Eğitim Müdürlüğünce karşılanacak, yardımcı personel ve ekonomik anlamdaki ihtiyaçları ise belediyemizce karşılanacak.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKSU Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI