Bugun...



Sağlıklı ve kalıcı kilo vermenin yolunu Prof. Dr. Feyzullah Ersöz'ün yeni kitabı Diyet Değil Dieta'da keşfedin

Diyet Değil Dieta adlı yeni kitabında Prof. Dr. Feyzullah Ersöz, sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için kendilerine has bir Dieta oluştururken, bir kişinin en iyi kılavuzunun bedeni olduğunun altını çiziyor.

facebook-paylas
Tarih: 01-05-2022 14:51

Sağlıklı ve kalıcı kilo vermenin yolunu Prof. Dr. Feyzullah Ersöz'ün yeni kitabı Diyet Değil Dieta'da keşfedin

Obezite hastalığını hem ameliyatla hem de ameliyat dışı yöntemlerle tedavi etmekte olan Prof. Dr. Feyzullah Ersöz’ün, kilo almak ve vermek üzerine merak edilenleri, farklı başlıklarla ve kolay anlaşılır bir dille anlattığı kitabı Diyet Değil Dieta Epsilon’dan çıktı. “Beslenme düzeni” anlamına gelen “dieta” kelimesinin zaman içinde nasıl anlam değiştirdiğinden yola çıkan Ersöz, her bir kişinin biricik olan metabolizmasını göz önüne alarak, formül ya da liste olmadan, sadece aklın ışığında en doğru beslenme düzenini nasıl bulacağını anlatıyor.

Diyet Değil Dieta adlı yeni kitabında Prof. Dr. Feyzullah Ersöz, sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için kendilerine has bir Dieta oluştururken, bir kişinin en iyi kılavuzunun bedeni olduğunun altını çiziyor. Ersöz, bir kişinin vücudunun içinde neler olup bittiğini, sistemin genel olarak nasıl çalıştığını ve kendi özelinde nasıl farklılıklar olabileceğini bilmesinin, beslenme konusunda yapılacak her şeyi lehine çevirmesini nasıl kolaylaştıracağını gözler önüne seriyor.

Dieta, herkesin kendine özel bir sistemi olan biricik vücudunu daha yakından tanımasını sağlarken; Metabolizma Hızı, İnsülin Direnci, Aralıklı Açlık, Glisemik İndeks gibi sürekli karşılaşılan ama aslında ne olduğu, ne işe yaradığı, nasıl çalıştığı bilinmeyen kavramlar hakkında da bilgi veriyor, merak edilen ve bilinmesi gereken her şeyi konuştuğumuz dilden anlatıyor...

Kilo vermek için uğraşırken işittiğiniz bütün tavsiyelere körü körüne uymak yerine, önce “Neden?” sonra “Nasıl?” diye soruyorsanız bu kitap tam size göre!

Prof. Dr. Feyzullah Ersöz’ün ses getirecek kitabı Diyet Değil Dieta, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Kitap Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI