Bugun...



Rus dağcıyı gasp eden 2 kişi yakalandı

Rus turisti dağ tırmanışı yapmak için gittiği Finike ilçesinde gasp eden 2 şüpheli, jandarma tarafından Yuvalı mahallesinde yakalandı. Çalınan malzemeler Rus dağcıya teslim edildi.

facebook-paylas
Tarih: 20-09-2022 16:20

Rus dağcıyı gasp eden 2 kişi yakalandı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Finike Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Finike İlçe J. K.lığı sorumluluk alanı olan Boldağ Mahallesi’nde dağcılık yapan Rusya Vatandaşı A.A. isimli şahsın malzemelerinin 2 kişi tarafından bıçak ile tehdit edilerek yağma edilmesi olayı ile ilgili olarak, Merkez J.Krk.K.Ligi ve Jasat tarafından yapılan araştırmalarda olay yeri olan ormanlık alanda  Yuvalı Mahallesi'nde ikamet etmekte olan vatandaşların Keçi Boynuzu meyvesi topladıkları bilindiğinden bu yönde araştırmalar yapılmıştır. Yapılan çalışmalar sonucunda M.A  ve O.G. isimli şahısların bölgede Keçi Boynuzu topladikları tespit edilmesi üzerine şüpheli M.A ve O.G isimli şahıslar almış oldukları Samsung marka cep telefonu, 1 adet power bank, 1 adet güneş paneli ve 1 adet gitar ile birlikte Yuvalı Mahallesinde yapılan faaliyet ile  yakalanmıştır. Çalınan malzemeler sahibine eksiksiz olarak teslim edilerek yakalanan şahıslar gözaltına alınmıştır.

Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI