Bugun...



Rektör Türkdoğan, Huzurevi sakinleriyle buluştu

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Huzurevini ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle sohbet etti.

facebook-paylas
Tarih: 06-11-2023 15:05

Rektör Türkdoğan, Huzurevi sakinleriyle buluştu

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Huzurevini ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle sohbet etti.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesine (ALKÜ) atandığı ilk günlerde Alanya Huzurevine ziyaret gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, ikinci kez huzurevi sakinleriyle buluştu. ALKÜ Genel Sekreteri Hüseyin Er’in de katıldığı ziyarete Alanya Huzurevi Sosyal Hizmetler Uzmanı Kadir Gürbüz ve Fizyoterapist Selçuk Baskın eşlik etti.

REKTÖR TÜRKDOĞAN GÖNÜLLERİ FETHETTİ 

Samimi ortamda geçen ziyarette huzurevi sakinleriyle muhabbet eden Rektör Türkdoğan, ziyaretlerinin ara ara devam edeceğini söyledi. Huzurevi sakinleri ise kendilerine yapılan ziyaretin sevindirici olduğunu dile getirerek gönül bağı oluştuğunu ifade ettiler. Ziyaretin devamında huzurevi sakinleriyle tek tek sohbet eden Türkdoğan, aynı zamanda onların istek ve düşüncelerini de dinledi. İstekleri not alan Rektör Türkdoğan, “Alanya’da olduğum sürece burayı sık sık ziyaret edeceğim. Anne babalarımız olan sizlerin dualarıyla bu ülkeye en güzel hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin yüzündeki tebessümleri görmek ve buna vesile olmak bizlere de büyük bir moral ve motivasyon veriyor.” dedi. Ziyaretin ardından Rektör Türkdoğan, yeniden görüşme sözü vererek huzurevi sakinlerine hediye verdi. Sosyal Hizmetler Uzmanı Gürbüz ve Fizyoterapist Baskın, Rektör Türkdoğan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu. 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ALANYA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI