Bugun...



Rektör Türkdoğan'dan huzurevi sakinlerine ziyaret

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle sohbet etti.

facebook-paylas
Tarih: 04-09-2023 17:56

Rektör Türkdoğan'dan huzurevi sakinlerine ziyaret

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle sohbet etti.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’ın ziyaretleri tüm hızıyla devam ederken son durak Alanya Huzurevi oldu. Ziyarette ilk olarak Alanya Huzurevi Müdürü Fatma Aksoy Görgülü ile görüşen Rektör Türkdoğan, gerekli bilgileri aldıktan sonra huzurevi sakinleriyle buluştu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Rektör Türkdoğan, huzurevi sakinlerinin anılarını ve taleplerini dinledi. Rektör Türkdoğan, huzurevi sakinleri ile gerçekleştirdiği sohbette geçmiş olmadan geleceğin inşasının imkânsız olacağını dile getirerek, “Siz değerli anne-babalarımızın duaları ve destekleri olmadan evlatlarının başarıya ulaşması imkânsız oluyor. Bizler her zaman sizlerin dualarına talibiz. Siz değerli büyüklerimizin güvenli ve rahat bir ortamda yaşamını sürdürmeleri için bizler de en iyi hizmetleri vermeye gayret göstereceğiz. Yakın tarihimizin hafızası olan değerli büyüklerimizin tecrübelerini dinleyerek yolumuza çıkan engelleri verdiğiniz bu ışıklarla aşacağız. Geçmiş olmadan geleceği asla inşa edemeyiz. Yarınlarımıza emin adımlarla daha sağlam ilerlemek için sizlerin desteklerine her zaman muhtacız.” dedi. Rektör Türkdoğan, sohbet sırasında huzurevi sakinlerinin görüş ve önerilerini dinleyerek ihtiyaçları noktasında taleplerini not aldı. Türkdoğan, ziyaretin sonunda huzurevi sakinlerine hediyelerini takdim etti. Ziyaret, Müdür Fatma Aksoy Görgülü ve idari personelle birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ALANYA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI