Bugun...



Polisten kaçan araçtan uyuşturucu çıktı

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suç ve suçlulara karşı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Korkuteli ilçesinde “Dur” ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu durdurulan araçta uyuşturucu madde ve çalıntı eşyalar çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 11-11-2022 16:34

Polisten kaçan araçtan uyuşturucu çıktı

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suç ve suçlulara karşı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Korkuteli ilçesinde “Dur” ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu durdurulan araçta uyuşturucu madde ve çalıntı eşyalar çıktı.
Suç ve suçlulara karşı çalışmalarına etkin bir şekilde devam ederek başarılı operasyonlara imza atan Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri operasyonla Korkuteli’nde “Otodan Hırsızlık” ve “Uyuşturucu Madde Bulundurmak” suçundan şüpheli 3 şahsı yakaladı.
Korkuteli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 08 Kasım 2022 günü yapılan çalışmalarda “Dur”  ihtarına uymayan araç sürücüsü İ.C.T. hızlanarak kaçtı. Bir süre devam eden kovalamaca, emniyet ekiplerinin arabayı durdurmasıyla son buldu. Aynı anda Korkuteli Yenimahalle’de bulunan O.O. isimli şahsın aracından matkap, bluetooth kablosu ve şahsa ait cüzdan çalınmış, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların şüpheli M.Y. ve şüpheli Ö.U. olduğu tespit edilmiştir. Hırsızlık olayını gerçekleştiren iki şahsın da arkadaşları olan şüpheli İ.C.T. isimli şahsın yanına geldikleri görülerek yakalanmışlardır.
Şüphelilerin Aracında ve İkametlerinde Arama Yapıldı
Şüpheli şahısların üst aramasında, araçta ve ikametlerinde yapılan aramalarda; toplamda 194 gram esrar, 2 adet bong ve 1 adet payp diye tabir edilen uyuşturucu madde kullanım aparatı ele geçirilmiştir.
Yakalanan şüpheliler hakkında “Otodan Hırsızlık” ve “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak” suçlarından işlem yapılarak adli makamlara sevk edildi. Antalya Emniyet Teşkilatı başarılı operasyonla Antalya’da uyuşturucuya geçit verilmeyeceğini bir kez daha gösterdi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI