Bugun...



Panda Sahne'de çocuk şenliği devam ediyor

Panda Sahne, çocuklar ve yetişkinler için hazırladığı birbirinden farklı etkinliklerle seyircisini bekliyor!

facebook-paylas
Tarih: 31-01-2024 17:15

Panda Sahne'de çocuk şenliği devam ediyor

Çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Panda Sahne, her yaş grubuna üretimleriyle hitap ederek seyircisini sanatla kucaklıyor. Panda Sahne, sömestr tatilinde çocukları tiyatroya ve sanat etkinliklerine davet ediyor. Tatil boyunca sürecek ‘Çocuklarla Tiyatro Şenliği’ programında çocuklara yönelik birçok tiyatro oyunu ve farklı etkinlik minik izleyicileriyle buluşuyor.

29 Ocak haftası Panda Sahne’de neler var?

31 Ocak Çarşamba, annesi ve babası istediği yılbaşı hediyesini almadığı için, Noel Baba'yı bulmaya çalışan Maya’nın, Kardan Adam ile karşılaşıp yol arkadaşı olmasını konu alan “Kardan Adam ve Maya” isimli müzikli çocuk oyunu minik seyircileriyle buluşacak.  

31 Ocak akşamı Panda Sahne’nin kurucusu sanatçı ve yazar Kaan Sebkektay, insan, toplum ve yaşam üzerine sahneye taşıdığı interaktif konuşma etkinliği, izleyicisi ile inşa edilen yeni nesil gösteri deneyimi sunduğu “Nereden Geldim, Nereye Gidiyordum?” isimli interaktif gösterisi izleyenleri şaşırtacak.

1 Şubat Cuma, Aile Katılımlı Yaratıcı Drama ve Oyun Atölyesi "Çılgın Çubuklar" etkinliğinde çocuklar oyuna eşlik eden ebeveynleri ile bağlarını güçlendirecek. Dans, müzik, yarışma ve canlandırmalarla eğlenceyi birlikte sunacak.

1 Şubat akşamı, Panda Sahne'nin her ay farklı bir temayla dinleyicisi ile buluşan ve çok sevilen ArpÇello konseri “Rönesans” teması ile dinleyenlerle buluşacak.

2 Şubat Cuma, çocuklarla yetişkinler arasındaki kitap ilişkisine çocuklar için felsefe yöntemiyle yaklaşan, edebiyat üzerinden düşünebilmeyi, iletişim kurabilmeyi amaçlayan “Aile Katılımlı Çocuklar için Çocuk Edebiyatı Atölyesi” gerçekleşecek.

Seyircinin katılımıyla interaktif bir akışta ilerleyen ve oyuncuların seyirciden aldıkları yönergelerle role girdikleri “Ayan Beyan Doğaçlama” 2 Şubat akşamı Panda Sahne’de seyircisiyle buluşacak.

3 Şubat akşamı saat 20.00’de, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun yazdığı “Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin” oyunu ile seyircilerini ağırlayacak. Birbirlerinden farklı ve bir o kadar da aynı zamanda ve mekânda yaşayan üç kadının yüzleşme ve hesaplaşmalarına izleyicileri de ortak ederek içine alan oyuncu kadrosunda; Dicle Alkan, Pınar Boyar, Zeynep Hasdal Çolakoğlu’nun yer alıyor. Üç kadının birbirlerinin yaşamına ve kendi yaşamlarına bıraktıkları anlara, anılara doğru bir gidiş. Acının ve gülümsemenin karıştığı, pişmanlıkların, geç kalmışlıklarını, yanlış alınmış kararların, ayrılıkların ve kucaklaşmaların zaman farkı gözetmeden İstanbul’un kalbinde buluşması; İstanbul’un bir ana rahmine dönüşmesi. İstanbul adına da değişen üç zamanın anlatısında buluşmak dileğiyle.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR/SANAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI