Bugun...



Oyuncu olmak isteyenler bu kurslara...

Yeni dönem hazırlıklarını sürdüren Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi’nin, yetişkinler için düzenleyeceği temel oyunculuk, diksiyon, hitabet ve etkili konuşma kurslarına başvurular başladı. Başvurular 30 Ağustos’a kadar devam edecek.

facebook-paylas
Tarih: 29-08-2023 14:53

Oyuncu olmak isteyenler bu kurslara...

Yeni dönem hazırlıklarını sürdüren Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi’nin,  yetişkinler için düzenleyeceği temel oyunculuk, diksiyon, hitabet ve etkili konuşma kurslarına başvurular başladı. Başvurular 30 Ağustos’a kadar devam edecek.
Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi, yeni dönem hazırlıklarını sürdürüyor. Akademi bünyesinde 18 yaş ve üzeri yetişkinlere yönelik düzenlenecek eğitim kurslarına başvurular başladı. Temel oyunculuk, diksiyon, hitabet ve etkili konuşma eğitim kurslarına başvurular 30 Ağustos’a kadar sürecek.
TİYATRO AKADEMİSİ
Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi Genel Sanat Yönetmeni Haluk Cömert, Tiyatro Akademisi ile her yıl hem öğrencilere hem de yetişkinlere eğitim verdiklerini söyledi. Kurs başvurularının 30 Ağustos’a kadar devam edeceğini aktaran Cömert, kurslara katılacak kişileri sınavla alacaklarını da ifade etti.
SANATLA İÇ İÇE BİR İLÇE
Konyaaltı’nın sanatla anılan bir ilçe olması için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, belediye olarak açtıkları kurslar, yaptıkları sanatsal faaliyetler ile sanatla iç içe bir ilçe oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi’nde yeni oyuncuların yetişeceğine vurgu yapan Esen, oyuncu olmak isteyenleri bu kurslara beklediklerini dile getirdi. Kurslara başvuru yaptırmak isteyenlerin www.konyaalti.bel.tr adresi veya (0242) 245 55 25 numaralı telefonu araması gerekiyor. 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI