Bugun...



Ormanlarımızı Korumak İçin Nöbetteyiz

"Haydi hep birlikte ormanlarımızı koruyalım , yandık yanacağımız kadar hiç olmazsa geri kalan yerleri yakmalarına engel olalım" diye konuşan Kumluca Ortaköy Mahallesi Muhtarı Halime Kaya, mahallesinin gönüllü gençlerinden, 'orman nöbet ekibi'ni kurdu.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-08-2021 18:27:03 Tarih: 03-08-2021 18:20

Ormanlarımızı Korumak İçin Nöbetteyiz

"Haydi hep birlikte ormanlarımızı koruyalım , yandık yanacağımız kadar hiç olmazsa geri kalan yerleri yakmalarına engel olalım" diye konuşan Kumluca Ortaköy Mahallesi Muhtarı Halime Kaya, mahallesinin gönüllü gençlerinden, 'orman nöbet ekibi'ni kurdu. Ortaköy Muhtarı Halime Kaya'dan sonra, böyle bir ekibi Beşikçi Mahallesi Muhtarı Veli Etlican'da kurdu , Ortaköy'lü genç gönüllüler, Beşikci Mahallesi'nde bulunan gönüllüleri nöbet yerinde ziyaret ettiler .

Veli Etlican; "Tüm Muhtarlıklarımız mahallelerinde böyle ekipleri oluşturmalı. Halk olarakta, ormanlarımızı korumak için gece gündüz köy giriş çıkışlarında , orman girişlerinde , orman içlerinde, orman kenarlarında nöbet tutalım. Gece gündüz farketmez, gördüğümüz şüpheli araçları ve kişileri önce emniyet güçlerine ve sonra birbirimize bildirelim" dedi.
Mavikent Karaöz, Ortaköy ve Beşikci Mahalleleriyle, ekip kuran Mahalle sayısı üçe ulaştı.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI