Bugun...



Orhantekin: “31 Mart’ta Kumluca'lının hizmet rüyası hakikate dönüşecek”

Cumhur İttifakı Kumluca Belediye Başkan adayı Hüseyin Orhantekin: “31 Mart’ta Kumluca'lının hizmet rüyası hakikate dönüşecek”

facebook-paylas
Tarih: 13-03-2024 13:19

Orhantekin: “31 Mart’ta Kumluca'lının hizmet rüyası hakikate dönüşecek”

Cumhur İttifakı, Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Göksu Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle toplantısında, beş yıldır hizmete susayan Kumluca halkının hak ettiği hizmete kavuşacağını söyledi.

Göksu Mahallesi Duran Fide tesislerinde gerçekleştirilen, meclis üyeleri ve proje tanıtım toplantısına, Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, MHP İlçe Başkanı Ömer Tekin, Kadın Kolları Başkanı Medine Çetin, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Musab Hacıalioğulları, Ülkü Ocakları Başkanı Samet Atalay ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Kumluca halkının beş yıldır hizmet konusunda büyük eksiklikler ve sıkıntılar yaşadığını belirtti. Kumluca’yı gerçek belediyecilik hizmetleriyle buluşturmak için yola çıktıklarını ifade eden Orhantekin, “Sadece Göksu Mahallemiz değil, ilçemiz genelinde tüm mahallelerimiz, sokaklarımız, parklarımız, mesire alanlarımız her yer hizmete hasret. Biz göreve geldiğimizde istişare kültürüyle, ortak akılla, doğru hizmeti yerinde tespit ederek, adaletli bir yönetim ile sorunları çözeceğiz. 31 Mart’ta Kumlucalının hizmet rüyası hakikate dönüşecek” dedi.

 


Göksu Mahallesi’nin özelinde sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten Hüseyin Orhantekin, bu sorunların başında her yerde olduğu gibi yolların durumu, derelerin ıslahı, sel ve su baskınlarının önlenmesi, sosyal donatı alanlarının yenilenmesinin geldiğini bildirdi.

Toplantıda ayrıca, Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, MHP İlçe Başkanı Ömer Tekin'de birer konuşma yaparak, 31 Mart seçimlerinde, Belediye Başkanı adaylarına destek istediler.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI