Bugun...



Okul Sporları Ödül Töreni Sınav Koleji'nde yapıldı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Ödül Takdim Töreni Yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 12-06-2022 21:06

Okul Sporları Ödül Töreni Sınav Koleji'nde yapıldı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Ödül Takdim Töreni Yapıldı.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı himayelerinde yürütülen Ahenk ve Asist Projeleri, Kumluca İlçesi'nde meyvelerini vermeye başladı.
Bu kapsamda, okullarda yıl boyunca yürütülen sportif etkinler neticesinde yapılan yarışmalarda, İl derecesi ve ülke çapında derece alan öğrencilere, Kumluca Özel Sınav Koleji Konferans Salonunda düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi.
Ödül Törenine; İlçe Jandarma Komutanı Mehmet DEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Erol ŞEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf TEKDEMİR, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol KOCA, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Sportif Başarıları olan Öğrenciler ve velileri katıldı.

 


İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir törende yaptığı konuşmada, öğrencilere, onları yıl boyunca çalıştıran öğretmenlere, okul müdürlerine ve öğrenci velilerine teşekkür ederek, kendilerini gururlandırdıklarını ifade etti.
Törende, toplam 80 öğrenciye İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Erol Şen, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Koca ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tekdemir tarafından ödülleri takdim edildi.
Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşması İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından yapılmasının ardından, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca ve protokol üyeleri, sporcu öğrencilerle sohbet ettiler. Ödül töreninden sonra,  öğrencilerle birlikte tüm katılımcılara Özel Kumluca Sınav Koleji tarafından yemek ikramında bulunuldu.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI