Bugun...



Okudur Ailesi’nin mutlu günü

Guna - Ethem Okudur çiftinin oğulları Mark için görkemli bir sünnet düğünü organize dildi. Düğüne aile üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı

facebook-paylas
Tarih: 16-09-2023 18:36

Okudur Ailesi’nin mutlu günü

Guna - Ethem Okudur çiftinin oğulları Mark için görkemli bir sünnet düğünü organize dildi. Düğüne aile üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı
Türkiye’nin önde gelen turizm şirketlerinden Akay Tur’un sahibi Ethem Okudur ve Guna Okudur çiftinin minik oğulları Mark geçtiğimiz günlerde sünnet oldu. Okudur Ailesi de Türk geleneklerine uyarak bir kutlama organize etti. Şehir merkezinde bulunan Akra Otel’de düzenlenen kutlamaya aile üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Taht ile geldi
Kutlamanın yapıldığı salona mehter takımının çaldığı mehter marşı eşliğinde giren Mark misafirlerin ilgi odağı oldu. Taht ile sahneye çıkan minik ‘sünnet çocuğu Mark’ sempati topladı. Uzun süren mehter gösterisi ve mehter bandosunun müzik şovu da misafirlerin uzun alkışları ile takdir edildi.
‘Allah damatlığını da görmeyi nasip etsin’
Yapılan kutlama etkinliğinde konuşan Mark’ın babası Ethem Okudur: ‘‘ Yaklaşık iki hafta önce sünnet oldu. Daha önce yurt dışında da bir kutlama organize edilmişti. Bu düğün kutlamanın ikinci ayağı. İnsan kendini ‘bugünleri de gördük’ demekten alamıyor. Mutluyuz, sevinçliyiz. Allah damatlığını da göstermeyi nasip etsin. Bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize de teşekkür etmek istiyorum’’ diyerek duygularını ifade etti.
Program gecenin geç saatlerine kadar devam ederken misafirler ve Okudur Ailesi için unutulmaz bir gün yaşanmış oldu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI