Bugun...



Öğrencilere trafikte güvenli bisiklet kullanımı eğitimi

Trafik Güvenliği Eğitim Timi Tarafından Mobil Trafik Eğitim Aracı ve Mobil Bisiklet Eğitim Aracı ile Öğrencilere Trafikte güvenli bisiklet kullanımı eğitimleri verildi.

facebook-paylas
Tarih: 22-03-2024 16:03

Öğrencilere trafikte güvenli bisiklet kullanımı eğitimi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Trafik Güvenliği Eğitim Timi Tarafından Mobil Trafik Eğitim Aracı ve Mobil Bisiklet Eğitim Aracı ile Öğrencilere Trafikte güvenli bisiklet kullanımı eğitimleri verilmiştir.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Trafik Şube Müdürlüğü, Trafik Jandarması personelince Trafik Güvenliği Eğitim Timi Mobil Eğitim Aracı ve Mobil Bisiklet Eğitim Aracı ile Antalya merkez ve ilçelerinde 7.500 öğrenciye uygulamalı trafikte güvenli bisiklet kullanımı  farkındalık eğitimleri verilmiştir.
Trafik Şube Müdürlüğü emrinde görevli Trafik Güvenliği Eğitim Timi tarafından okul bahçelerinde hazırlanan özel trafik platformu ve mobil bisiklet eğitim aracı ile çocuklara kask ve bisiklet kullanımı konuları ile ilgili eğitimler verilmiştir. Yapılan bu eğitimlerle 2024-2027 yılları Cumhurbaşkanlığı Trafik Güvenliği Eylem Planı ve Strateji Belgesi kapsamında incenebilir yol kullanıcılarına güvenli eğitimler verilerek Antalya İl Jandarma Komutanlığı olarak geleceğimiz olan çocuklarımıza trafik bilincini oluşturmak ve farkındalık yaratmak amacıyla eğitim faaliyetlerine devam edilecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI