Bugun...



Öğrenciler sordu, Başkan Sözen cevapladı

Manavgat’ta faaliyet gösteren Maya Okulları’nda düzenlenen “Kariyer Günleri Buluşmaları”nın ilk konuğu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen oldu.

facebook-paylas
Tarih: 01-01-2022 17:28

Öğrenciler sordu, Başkan Sözen cevapladı

Manavgat’ta faaliyet gösteren Maya Okulları’nda düzenlenen “Kariyer Günleri Buluşmaları”nın ilk konuğu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen oldu.  Ortaöğretim öğrencileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ilgi büyüktü. Kariyer Günleri etkinliği karşılıklı soru-cevap şeklinde gerçekleşti. Öğrenciler, Başkan Sözen’e neden belediye başkanı olduğunu, bu kararı nasıl aldığını, sosyal yaşamında neler yaptığını ve başarıya ulaşma yolları gibi konularda sorular yöneltti.
Tüm soruları içtenlikle cevaplayan Başkan Şükrü Sözen, her şeyin bir hayal ile başlayabileceğini ve insanın yaşamında mutlaka bir hedefinin olmasının gerekli olduğunu söyledi. Başkan Sözen, “Kariyer Buluşmalarının ilk konuğu olarak sizlerle birlikte olmaktan ve size bir nebze de olsa bir şeyler aktarabilmekten son derece mutluyum. Sizler bu ülkenin yarınlarısınız. Nasıl bir ülke istiyorsunuz, nasıl bir kent istiyorsunuz bunu devamlı kendi içinizde yorumlayın ve hayal kurun. Toplumumuza hizmet etmek için siyasetçi olmanız gerekmiyor. Sevdiğiniz mesleğe yönelerek ülkemize ve milletimize hizmet edebilirsiniz. Kendinizi iyi yetiştirin, okuyun ve üretken olmaya yönelin. Eminim ki sizler günün teknolojisini kullanarak bizlere de katkı sağlayabilirsiniz. Çok değerli okul idaresine beni siz değerli öğrencilerimizle buluşturduğu için teşekkür ediyor, hepinize aydınlık dolu mutlu bir gelecek diliyorum” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI