Bugun...



Öğrenciler açık havada yoga yaptı

Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu öğrencileri, açık havada düzenlenen yoga ve meditasyon etkinliğinde stres attı.

facebook-paylas
Tarih: 30-05-2024 18:25

Öğrenciler açık havada yoga yaptı

Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu öğrencileri, açık havada düzenlenen yoga ve meditasyon etkinliğinde stres attı. 

Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinlikte doğanın ve güneşin enerjisiyle açık havada yoga ve meditasyon yapan öğrenciler, sınav öncesi zihinsel ve bedensel olarak hazırlık yapma ve sınav stresini atma fırsatı buldular.

Kemer Belediyesi Beden Eğitimi ve Spor Eğitmeni Sultan Ünal eşliğinde yoga yapan öğrenciler daha sonra Kemer Anatolia Hastanesi Diyetisyeni Karya Cangır’dan sağlıklı beslenme ve sınav öncesi yenmesi gereken veya yenilmemesi gereken yiyeceklerle ilgili bilgiler aldı. 

Kemer Anatolia Hastanesi Nefes ve Meditasyon Terapisti Aysel Dinçer ise öğrencilere nefes egzersizi yaptırdı. 

Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu Müdürü Suat Göv, yaptığı açıklamada, öğrencilere verdiği desteklerden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiğini belirterek, düzenlenen etkinlikte öğrencilerin sınav stresinden uzaklaşarak rahatladıklarını ve sınava daha motive şekilde gireceklerini gözlemlediklerini söyledi. 

Kemer Belediyesi Basın Servisi







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI