Bugun...



Niloya, ‘Sürpriz Yumurta Müzikali’ ile Antalya ve Isparta’ya Geliyor

Türkiye’nin sevilen çizgi film karakteri Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik ile ‘Sürpriz Yumurta Müzikali’ kapsamında minik dostlarıyla buluşmaya devam ediyor. Şehir şehir dolaşarak unutulmaz anılara imza atan kahramanlar, bu hafta sonu da sürükleyici hikâyesi, renkli sahne gösterileri ile keyifli dakikalar yaşatacak.

facebook-paylas
Tarih: 12-01-2022 16:35

Niloya, ‘Sürpriz Yumurta Müzikali’ ile Antalya ve Isparta’ya Geliyor

Türkiye’nin sevilen çizgi film karakteri Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik ile  ‘Sürpriz Yumurta Müzikali’ kapsamında minik dostlarıyla buluşmaya devam ediyor.  Şehir şehir dolaşarak unutulmaz anılara imza atan kahramanlar, bu hafta sonu da sürükleyici hikâyesi, renkli sahne gösterileri ile keyifli dakikalar yaşatacak. Çizgi kahramanlar 15 Ocak Cumartesi 14.00 ve 16.00 saatlerinde Mall of Antalya Büyük Salon’da, 16 Ocak Pazar günü ise 14.00 ve 16.00’da Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’nde olacak.

YouTube’da 4 buçuk milyonu aşan abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan Niloya, TRT Çocuk ekranlarında her gün yayınlanan bölümleriyle mutluluk dünyasının kapılarını açmaya devam ediyor. Her ay farklı şehirlerde ‘Niloya Sürpriz Yumurta Müzikali’ kapsamında sevenleri ile bir araya gelen, doğru beslenme, kişisel bakım, çevre ve hayvan sevgisi konularında çocuklara eğitici ve öğretici mesajlar veren Niloya ve arkadaşları, bu hafta sonu da eğlenceye kaldığı yerden devam ediyor. Kahramanlar, 15 Ocak Cumartesi 14.00 ve 16.00 saatlerinde Mall of Antalya Büyük Salon’da 16 Ocak Pazar günü ise 14.00 - 16.00 saatlerinde Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’nde sevenleri ile buluşacak.

Kahramanlarımız Beklemedikleri Bir Cevap ile Karşılaşacaklar
Niloya ile arkadaşı Mete tesadüfen buldukları ve yumurta olduğundan emin oldukları renkli bir sürprizle karşılaşırlar. Buldukları şeyin neyin yumurtası olduğunu bulmak için eğlenceli ve maceralı bir yolculuğa çıkarlar. Günün sonunda ise tahmin etmedikleri bir cevap onları beklemektedir.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI