Bugun...



Nesrin Ünal’a 24 saat yetmiyor

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal bir günde 3 bazen daha fazla ilçeyi ziyaret ediyor. Gittiği her yerde sevgiyle karşılanan Ünal, projelerini ve İYİ belediyeciliği anlatıyor.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2024 17:17

Nesrin Ünal’a 24 saat yetmiyor

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal bir günde 3 bazen daha fazla ilçeyi ziyaret ediyor. Gittiği her yerde sevgiyle karşılanan Ünal, projelerini ve İYİ belediyeciliği anlatıyor.

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Nesrin Ünal, gündüz Muratpaşa’ya bağlı Güzeloba’da esnaf ziyaret etti. Vatandaşa ‘Bizim İnsanımız Projesi’nden bahseden Ünal, “Antalya'da yaşayan dezavantajlı insanlarımızı belediyemizin katkılarıyla sosyal ve ekonomik anlamda güçlendirmek için harekete geçeceğiz. Dar gelirli kardeşlerimizin yaşam koşullarını iyileştirecek, onların da sosyal ve ekonomik olarak topluma daha iyi bir biçimde en- tegre olmasını sağlayacağız. Toplumumuzun sosyal ve kültürel etkinliklerine belediye olarak destek olacak, kültürümüzü zenginleştirerek geleceğe taşımak için çalışacağız. Bizim İnsanımız Projesi çerçevesinde, İhtiyaç sahibi emeklilere kira ve elektrik yardımı yapacağız. Şehrimizde çok yükselen ev kiralarını karşılayamayan insanımız için sosyal konut alanları açacağız ve hızla sosyal konut inşaatlarına başlayacağız. Yeni evlenen çiftlere nakdi destek vererek, kira ve elektrik yardımı yapacağız” dedi.

BİZİM YARINIMIZ PROJESİ

Ünal, iftarı ise Kemer’de yaptı. Bölge halkı tarafından ‘Nesrin Ana’ sloganlarıyla karşılanan İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, burada ise gençler ve çocuklar için yapacaklarını anlattı. Ünal, “Şehrimizin ve ülkemizin yarınlarının teminatı olan gençlerimiz ve çocuklarımız, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün de bahsettiği üzere, istikbalimizin evlatları olduklarından, onların her zaman daha iyi koşullara sahip olabilmeleri için çalışacağız. Gençlerimizi ve çocuklarımızı ümitsizliğin pençelerinden kurtaracak, onlara Antalya'mızda huzurlu, mutlu ve refah dolu bir geleceğin mümkün olduğunu göstereceğiz.

Gençlerimizin ve çocuklarımızın, gelişmiş ülkelerde yaşayan akranları ile aynı imkanlara sahip olabilmeleri için belediye imkanlarını seferber edeceğiz. Bizim Yarınımız Projesi yardımıyla Antalya'mızı gençlerimiz ve çocuklarımız için bir mutluluk kaynağı haline getireceğiz” diye konuştu.

TEKNOLOJİ PROJELERİNİ ANLATTI

Ünal, iftardan sonra ise Konyaaltı’na bağlı Aşağı Karaman Mahallesi’ni ziyaret etti. Gençlerle sohbet eden Ünal, vatandaşın sorunlarına kulak verdi.  İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, “Modern dünyanın vazgeçilmez bir parçası olan teknolojiyi şehrimizin faydasına kullanabilmek vizyonuyla, Antalya'mızı bilimin ışığında örnek şehir haline getireceğiz. Yapay zekâ, artırılmış gerçeklik, blok zincir gibi teknolojilerle; Antalya'mızı akıllı bir kent haline getirmek için, uzmanların desteği ile kapsamlı projeler hazırlayacak ve bu projeleri tüm paydaşlarla ulaşacağımız konsensüs sonucunda hayata geçireceğiz. Belediye olarak, inovasyonu ve gelişimi sürekli destekleyen bir yaklaşımı benimseyeceğiz. Böylece teknolojiyi takip eden değil, teknolojiyi üreten bir yerel yönetim olma anlayışıyla hareket edeceğiz. Yeniliğe açık ve ilerici teknoloji ve sanayi yaklaşımımızı, Bizim Gerçeğimiz Projesi ile hayata geçirerek, teknolojinin ve sanayinin Antalya'nın kalıcı gerçeği haline gelmesi için çalışacağız”  şekline konuştu. 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI