Bugun...



NESER İNŞAAT A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özçelik: Aksu'nun çehresini değiştireceğiz

Bugüne kadar yaptığı inşaatları gününde teslim etmesiyle yatırımcıların güvenini kazanan NESER İNŞAAT A.Ş. hedeflerinden taviz vermeden yoluna devam ediyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-11-2023 20:24:55 Tarih: 09-11-2023 19:58

NESER İNŞAAT A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özçelik: Aksu'nun çehresini değiştireceğiz

Bugüne kadar yaptığı inşaatları gününde teslim etmesiyle yatırımcıların güvenini kazanan NESER İNŞAAT A.Ş. hedeflerinden taviz vermeden yoluna devam ediyor.

Antalya Aksu Galericiler Sitesi yeni adıyla "Otonomi"nin 118 dükkanlık birinci etabının yapımı jet hızıyla devam ediyor.
Antalya'nın tarım ve turizm anlamında gelişen bir bölgesi olan yerleşkede bulunan dükkanların birinci etabı, 31 Mayıs 2024'te teslim edilecek. Bugüne kadar yaptığı inşaatları gününde teslim etmesiyle yatırımcıların güvenini kazanan NESER İNŞAAT A.Ş. hedeflerinden taviz vermeden yoluna devam ediyor.
2016 yılında yapılan EXPO'nun Uluslararası Fuarı'nın AKSU ilçemizin  tanıtımına büyük katkılar sağladığını belirten şirket Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özçelik, yerleşkenin uygunluğuna göre kullanılmamış olmasını bir dezavantaj olarak görüyor ve yetkililerin olaya el atmasını bekliyor.
"Yüklenici firma olarak üzerimize düşeni yapacağız" diyen Ercan Özçelik, "Projenin gerçekleşmesinde katkısı olan tüm resmi kurum ve başkanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. Projenin devamında mobilyacılar sitesi kurmayı planlayan şirket, kalıcı eserler yaparak Aksu'nun gelişmesine katkı sunmak istiyor.
NESER İNŞAAT A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özçelik, yapacakları proje hakkında 8.Gün Gazetesi'nden Elif EROĞLU'na açıklamalarda bulundu:

 

8.Gün : Ercan bey sizi tanıyabilir miyiz?

Ercan Özçelik: 1975 Antalya doğumluyum. Dört yıllık işletme mezunuyum. Yurtdışında master yaparak geniş çaplı araştırmalarda bulundum.1995 yılında kurulan şirketimiz, her geçen yıl kendini geliştirerek, çalışmalarını sürdürüyor.

8.Gün : Galericiler Sitesi yapımı bittiğinde Aksu'ya büyük bir zenginlik katacak. Devam eden çalışmalarda yetkililerden gerekli desteği aldınız mı?

E. Ö.: Röportajın başında da belirttiğim gibi gerek resmi kurumlar, gerekse Başkanlarımız çok destek oldular. Gazeteniz aracılığıyla kendilerine çok teşekkür ediyorum.

 

 

HAYATTA ÖNCELİĞİM DÜRÜSTLÜK VE ERDEMLİ OLMAKTIR

8.Gün : İş hayatınızdaki prensipleriniz nelerdir?

E. Ö.: Gerek iş hayatımda, gerekse özel hayatımda önceliğim dürüstlük ve erdemli olmaktır.
Dürüst ve erdemliliğini  kaybeden birinin yakaladığı başarılar sunidir ve geçicidir.

8.Gün : Turizmin cenneti Antalya'da inşaat işi yapıyorsanız, dev rakiplerle mücadele etmek zorundasınız, rekabet sizce ne ifade ediyor?

E.Ö : Bana göre rekabet,başarı ve gelişmeyi ifade ediyor. Rekabet içinde olamayan bir kurum veya şirket ne gelişebilir ne de büyüyebilir, çünkü rekabet iş dünyasının olmazsa olmazıdır.

 

 

8.Gün : Şu ana kadar oldukça başarılı projelerde adınız geçiyor, bunu neye borçlusunuz?

E.Ö : Ünlü bir işadamına "başarınızı neye borçlusunuz?"  diye sormuşlar, "tecrübeme" diye cevap vermiş. "Peki tecrübenizi neye borçlusunuz" sorusuna ise, "yaptığım hatalara" demiş. Bizler tecrübe kazanırken de hata yapmamaya özen gösterdik. Çünkü inşaat sektörü, hayati bir konu. Hata affetmez ve yapılan hatanın telafisi olmaz. Bunun içindir ki, kadromuzu oluştururken uzman ve liyakatı ön planda tuttuk. Kısa zamanda sektörde söz sahibi olduysak, bunu özverili çalışmamıza ve liyakatlı kadrolarımıza borçluyuz.

 

 

BAŞARILI OLMAK İÇİN ÖNCELİKLE KENDİNİZE BİR HEDEF KOYACAKSINIZ

8.Gün : Sizce başarılı bir işadamı nasıl olmalı? Başarılı bir işadamı profili çizer misiniz?

E.Ö : Başarılı olmak için, öncelikle kendinize bir hedef koyacaksınız. Bir işadamının, sadece iş hayatında değil, özel yaşamında da hedefi ve vizyonu yoksa, yerinde saymaya mahkumdur. Başarılı bir işadamı, gerek yurtiçi, gerekse yurtdışında  sektördeki yenilikleri takip edip, yeniliklere her zaman açık olmalıdır.

8.Gün : Gelelim Aksu'daki çalışmanıza. Bu projenin Aksu'ya katkısı ne olur?

E.Ö : Proje, son derece merkezi bir yerde hayata geçiyor. Üstelik rantabilitesi de oldukça yüksek. Dolayısıyla, galericiler sitesi ve Altıntaş bölgesini birlikte değerlendirdiğimizde, şirketimizin Aksu'nun kalkınmasına çok büyük katkılar sunduğu aşikardır.

 

 

BİZİM SEKTÖRDE GÜVEN ÇOK ÖNEMLİ

8.Gün : Şu ana kadar aldığınız bütün işleri gününde teslim etmişsiniz. Size ve şirketinize duyulan güvenin sonucu olarak da, oldukça geniş bir alana hitap ediyorsunuz. Şirketinizde kaç kişi çalışıyor?

E.Ö : Bizim sektörde güven çok önemli. Yaptığımız projelerle bu güveni sağladığımızı düşünüyorum. Yaklaşık olarak dörtyüz elli elemanımız çalışıyor. Bu rakam, işin durumuna göre daha da artabiliyor.

8.Gün : Aksu Altıntaş'ta büyük bir yatırımınız olduğunu biliyoruz, çalışmalar nasıl gidiyor?

E.Ö : Aksu Altıntaş'ta ikibin civarında konut imalatımız sürüyor, şu ana kadar da gayet güzel gidiyor.

8.Gün : Biraz da sizden bahsedelim. Ercan Özçelik'in iş dışındaki hayatı nasıldır?

E.Ö : Örf ve adetlerine bağlı bir Anadolu insanıyım. Sıradan bir yaşamım var. Çevremde sevilen, sayılan bir insan olmanın mutluluğu bana yetiyor. Üniversite yıllarımdaki kısıtlı yaşamımı asla unutmadım. Onun için, ihtiyaç sahibi çocuklarımızın okumasına elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyorum, bu da bana derin bir iç huzur sağlıyor.
Her iş insanının da ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza destek vermesini diliyorum.

8.Gün : Bu güzel sohbet için çok teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

E.Ö : Çok büyük keyif aldığım bu röportaj için ben de teşekkür ediyor, Gazete 8.Gün'e başarılar diliyorum.

Elif EROĞLU/GAZETE 8.GÜN

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI