Bugun...



Narkotik Suçlarla Mücadele devam ediyor

Narkotik Suçlarla Mücadelede SON 1 HAFTADA Yapılan Çalışmalarda “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan; 26 olayda, 40 şüpheli şahıs yakalandı, 21 şahıs tutuklandı.

facebook-paylas
Tarih: 05-02-2025 18:30

Narkotik Suçlarla Mücadele devam ediyor

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, ilimiz genelinde SON 1 HAFTADA yapılan çalışma ve operasyonlarda;

-“Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan; 26 olayda, 40 şüpheli şahıs yakalanmış, 21 şahıs tutuklanmıştır. 
-“Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak” suçundan; 151 olayda, 154 şüpheli şahıs yakalanmıştır. 
-Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; Uyuşturucu suçlarından aranması olan 16 şahıs yakalanmış, 11 şahıs cezaevine teslim edilmiştir. 
-Eğitim ve Bilgilendirme faaliyetleri kapsamında; 13 oturumda 429 katılımcıya eğitim verilmiştir.

Operasyonlarda toplam;
- 13 kilo 450 gram skunk,
- 2 kilo 223 gram esrar,
- 1 kilo 48 gram metamfetamin,
- 1.860 adet sentetik ecza,
- 131 adet (yaklaşık 125.894 kullanımlık) sentetik kannabinoid(A4),
- 53,43 gram kokain,
- 21,12 gram eroin,
- 6 kök kenevir bitkisi,
- 6 adet hassas terazi,
- 8 adet ateşli silah, 70 adet fişek ile suçtan elde edildiği değerlendirilen bir miktar Türk Lirası, Euro ve Dolar ELE GEÇİRİLMİŞTİR. 

Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmalarımız aynı kararlılıkla hız kesmeden devam edecek, zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.   
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ"







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI