Bugun...



Muratpaşa’da 19 Mahalle Zafere Hazır!

Ata İttifakı ve İttifakın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın açıklanmasının ardından Zafer Partisi teşkilatları arasında ciddi fark yaratan Muratpaşa teşkilatından yeni bir hamle geldi.

facebook-paylas
Tarih: 15-03-2023 15:09

Muratpaşa’da 19 Mahalle Zafere Hazır!

Zafer Partisi İlçe Başkanı Furkan Bedir ‘’19 Mahalleye Temsilci Atadık’’
Ata İttifakı ve İttifakın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın açıklanmasının ardından Zafer Partisi teşkilatları arasında ciddi fark yaratan Muratpaşa teşkilatından yeni bir hamle geldi. Yaklaşan seçim sürecinde daha organize bir şekilde ilerlemek ve partisini seçime hazırlamak isteyen Muratpaşa teşkilatı ve İlçe Başkanı Furkan BEDİR, dün itibari ile Mahalli İdarelerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Ekrem Yaşar Biroğul ile birlikte Muratpaşa’nın 19 mahallesine mahalle temsilcisi atadıklarını duyurdu.
Muratpaşa Teşkilatı olarak Soğuksu , Yüksekalan , Güzeloba , Kızıltoprak , Konuksever, Muratpaşa, Şirinyalı, Yenigün, Kızılarık, Yeşilbahçe, Yeşildere, Doğuyaka, Üçgen, Dutlubahçe, Çağlayan, Ermenek , Fener ve Güzeloluk olmak üzere 19 Mahalle Temsilcimizi atamış bulunuyoruz. Açıklamasında bulunan İlçe Başkanı Muratpaşa Furkan Bedir yaptığı açıklamada ‘’Bilindiği üzere geçtiğimiz ay Zafer Partisi Muratpaşa Teşkilatı 1. Olağanüstü Kongresini gerçekleştirdik. Kongre sürecinde partimizi daha ileriye taşıyacak azimli kadroyu kurmak için büyük çabalar sarf ettik. Bugün geldiğimiz noktada emek ve çabalarımızın karşılığını aldığımızı görmek bizleri ziyadesi ile mutlu etmektedir. Ata ittifakı ve Cumhurbaşkanı adayımız Sinan Oğan’ın açıklanmasından sonra teşkilat olarak daha hızlı bir şekilde yol almak ve partimizi seçime hazırlamak için büyük mücadele içerisindeyiz.’’ Dedi.
Göreve geldiği günden bugüne Zafer Partisi teşkilatları arasında büyük fark yaratarak çalışmalarına devam eden Furkan Bedir, tüm partililer ve vatandaşlar tarafından büyük taktir topluyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI