Bugun...



Muhsin Yazıcıoğlu Kumluca'da yâd edildi

Büyük Birlik Partisi'nin şehit lideri Muhsin Yazıcıoğlu, şehadetinin 12. yıldönümünde Kumluca’da anıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-03-2021 15:39:53 Tarih: 28-03-2021 15:31

Muhsin Yazıcıoğlu Kumluca'da yâd edildi

Kumluca'da Muhsin Başkan'a Vefa
Büyük Birlik Partisi'nin şehit lideri Muhsin Yazıcıoğlu, şehadetinin 12. yıldönümünde Kumluca’da anıldı.

Kumluca Mehmet Akif Ersoy Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi'nde yapılan programa, BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış, BBP Kumluca İlçe Başkanı Uğur Ay, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, İyi Parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Bircan, BBP Aksu İlçe Başkanı İsmail Metin, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kumluca İmam-Hatiplerinden Bayram Tekin, Samet Yorgancı ve Kazım Koç, Kur'an-ı Kerim tilaveti icra ettiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, yapılan konuşmalarla devam etti.

BBP Kumluca İlçe Başkanı Uğur Ay: "Anadolu'ya nizam vermek için, milli mutabakat metni ile bir araya gelenlerin partisi olan Büyük Birlik hareketinin fikir mimarı, Anadolu'nun yiğit evladı Muhsin Başkanımız, davası için ölümü göze alacak kadar gözü kara bir dava adamıydı. Terörün en fazla can aldığı dönemlerde doğu illerine korkusuzca, tek başına gitmesi, korumalar nerede diye sorulunca 'ben bir Abdest alayım' demesi, davamıza olan imani yönünün resmi gibidir. Aramızdan ayrılışı canımızı yakmış, ancak davamıza olan bağlılığımızı güçlendirmiştir. Bugün, dünyadan göçmüş bir adamın arkasından neden hala koşturuyorsunuz diyenlere cevabımızdır; İnsanlar ahirette seçtikleri liderlerden sorumludurlar. Biz inanıyoruz ki, Muhsin Yazıcıoğlu bu dünyada olduğu gibi, öbür dünyada da yüzümüzü yere eğdirmeyecektir" dedi.

BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış, "Elim bir suikast sonucu öldürülen şehit liderimizi anıyoruz. O günün savcıları, bugün FETÖ den yargılanıyorlar. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, Kürt, Türkmen, Alevi, Sünni, başörtülü, açık, tüm vatandaşlarımızın hep birlikte ayyıldızlı bayrak altında yaşamasını çok arzu ederdi. Böyle bir insandı. AB yolunda, ömrünü tüketen değil, IMF kapılarında sürünen değil, Türk dünyasıyla buluşmuş, Türk İslam dünyasına liderlik eden Çin seddine kadar kaynaşmış büyük Türkiye hayal ediyordu. Şehit liderimiz, sen rahat uyu. Bu hayalini gerçekleştirmek için, Genel Başkanımız Mustafa Destici genelde, bizler Antalya İli'nde, Antalya’nın kendi çocuğu eski Alanya Belediye Başkanı Bölge Sorumlusu Alaattin Çakır beyin takım kaptanlığı ile, İlçe Başkanlarımız ve bugün bu programa, bizleri davet eden Kumluca‘nın güler yüzlü, çalışkan başkanı Uğur Ay kardeşimiz, bu davayı istenilen noktaya getirmek için yemin ettik. Bu davayı elimizden geldiği kadar, gücümüzün son damlasına kadar devam ettireceğiz. 15 Temmuz’u hep birlikte yaşadık. Kendi askeri üzerine bomba yağdıranlar. Hükümete sesleniyorum kendi ırkına ihanet edenler için, idam istiyoruz. İdam mutlaka gelmelidir. Dualarımızla, tüm şehitlerimizi anıyoruz. Şehitlerimizin kabri nur,  mekanı Cennet olsun".
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI