Bugun...



Motosiklet ve Kask Denetimi

Motosiklet ve motorlu bisiklet kullanımına yönelik il genelinde yapılan denetimlerde 13 bin 113 araç ve sürücüsüne trafik idari para cezası uygulandı.

facebook-paylas
Tarih: 07-02-2024 17:31

Motosiklet ve Kask Denetimi

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Motosiklet ve Motorlu Bisiklet sürücülerinin kırmızı ışıkta geçme, yaya yolu üzerine çıkma, ters yönde araç kullanma gibi trafik kural ihlalleri yaptıkları, sürücü belgesiz ve kasksız olarak araç kullandıkları, şeridinde giden araçların arasına girmeleri nedeniyle çoğunlukla ölümlü veya ağır yaralamalı trafik kazalarına karıştıkları gözlenmektedir.
Emniyet Müdürlüğümüz birimlerince, bu kazaları önlemek, sürücü ve yolcuların mevcut trafik güvenliğini koruyarak artırmak amacıyla *01-31 Ocak 2024* tarihleri arasında motosiklet ve motorlu bisiklet kullanımına yönelik ilimiz genelinde yapılan denetimlerde;
*20.537* Motosiklet ve Motorlu Bisiklet kontrol edilmiş, *4.875’i “Kask Takmamaktan”* olmak üzere *13.113* araç ve sürücüsüne TRAFİK İDARİ PARA CEZASI UYGULANMIŞTIR. Denetimlerde yapılan işlem sayısı 2023 yılının aynı zamanlarına oranla *2* kat artmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

*ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ*"







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI