Bugun...



Miniklerin bayram coşkusu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyetinin kuruluşunun 98’nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ekolojik Kreş öğrencileriyle bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 30-10-2021 17:35

Miniklerin bayram coşkusu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyetinin kuruluşunun 98’nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ekolojik Kreş öğrencileriyle bir araya geldi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş’te yaşayan Başkan Genç’e, CHP İlçe Başkanı Reşit Doğan, ittifak ortağı İYİ Parti İl Başkanı Ali Özbey eşlik etti.


EŞSİZ BAYRAM
Antalya’nın tek Türkiye’nin ise örnek projesi olan Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreşte öğrenim gören minikler günler öncesinden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri için hazırlık yaptı. Öğretmenlerinin hazırladıkları kareoğrafilere çalışan, şiirler ezberleyen kreş öğrencileri Cumhuriyet  Bayramını büyük bir coşkuyla kutladı. Kırmızı-beyaz renkli kıyafetler, Türk Bayrağı ve Atatürk tişörtleri giyerek Atatürk konulu şiirler okuyan minikler Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve kendilerini izlemeye gelenlere eşsiz bir bayram yaşattı.


GURURLUYUZ
Başkan Genç kreş öğrencileriyle sohbet edip miniklerin gösterilerini uzun süre alkışladı. Turgay Genç, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekinip Cumhuriyet Bayramlarını kutlarken, “Ekolojik kreşte öğrenim gören çocuklarımıza baktığımda ne kadar doğru yatırımlar yaptığımızı görüyorum. Atatürk’ün izinde nesiller yetiştirdiğimiz için gururluyuz” diye konuştu.  Başkan Genç daha sonra Döşemealtı Kent Meydanı’nda düzenlenen Atatürk anıtına çelenk sunma törenine katıldı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÖŞEMEALTI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI