Livanur Yalçın, Ecem Nisa Esen, Havva Esin Ergün ve Ada Kanat’tan oluşan Trampolin Cimnastik Kadın Milli Takımı, Türkiye’nin trampolin cimnastik tarihinde büyüklerde ilk kez Avrupa Şampiyonası’nda finale kalma başarısı gösterdi
Portekiz’de düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Trampolin Cimnastik Kadın Milli Takımı, Türkiye’nin trampolin cimnastik tarihinde büyüklerde ilk kez Avrupa Şampiyonası’nda finale kalma başarısı gösterdi
Portimao kentinde aynı adı taşıyan spor salonunda düzenlenen organizasyonun ikinci gününde büyük erkek ve kadınlarda elemeler yapıldı.
Livanur Yalçın, Ecem Nisa Esen, Havva Esin Ergün ve Ada Kanat’tan oluşan Trampolin Cimnastik Kadın Milli Takımı, elde ettiği 162.330 puanla 3’üncü sıradan finale kaldı. Trampolin Cimnastik Kadın Milli Takımı, Türkiye’nin trampolin cimnastik tarihinde büyüklerde ilk kez Avrupa Şampiyonası’nda finale kalma başarısı gösterdi
Bireyselde ise Livanur Yalçın, 56.060 puanla 8’inci, Ecem Nisa Esen 53.840 puanla 14’üncü, Havva Esin Ergün ise 52.790 puanla 19’uncu olarak yarı finale kaldı.
Gençlerde ise Sinan Cankurt, Kerem İbrahim Çetin, Abdullah Mehmet Tükel ve Burak Demirci’den oluşan Trampolin Cimnastik Genç Milli Takımımız, 276.640 puanla 8’inci olarak finale kalma başarısı gösterdi.
Fatma Rana Gökçe, 90.390 puanla 19’uncu, Ecrin Mevlüdiye Aydın ise 89.010 puanla 24’üncü olarak genç kadınlarda yarı finale kaldı.