Bugun...



MHP Kumluca, Gazeteciler Günü'nü kutladı

MHP Kumluca İlçe Başkanlığı, 'Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle, Kumluca İlçesi'nde görev yapan Gazeteci ve Muhabirlerle bir araya gelerek günlerini kutladı.

facebook-paylas
Tarih: 11-01-2023 16:48

MHP Kumluca, Gazeteciler Günü'nü kutladı

MHP Kumluca İlçe Başkanlığı, 'Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle, Kumluca İlçesi'nde görev yapan Gazeteci ve Muhabirlerle bir araya gelerek günlerini kutladı. İlçe Başkanı Yücel Kaplan ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Serkan Öztürk'ün, Mavikent Mahallesi Yalı Mevkii'nde bulunan Mavi Boncuk Restaurant'ta verdiği akşam yemeğinde bir araya gelen konuklar, güncel siyaset üzerinde samimi bir sohbet ortamında kendilerini buldular. Yaklaşan Genel Seçimler nedeniyle, neler yapılabileceği hususunda  fikir alışverişinde bulundular.
Yemek sonuna doğru, İsimlere özel hazırlanmış ajanda hediyesinin de yapıldığı toplantıda son olarak ta günün anlam ve önemine binaen yaptırılan yaş pasta kesildi. İlçede görev yapan en tecrübeli gazeteci olarak, Mehmet Alptekin'e layık görülen pasta kesim işleminden sonra, sohbete kalındığı yerden devam edildi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 







Etiketler : MHP Kumluca

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI