Bugun...



Mehmet Selvi Güven tazeledi

Aksu Belediye Spor Kulübü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste olarak seçime giren mevcut Başkan Mehmet Selvi güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi.

facebook-paylas
Tarih: 26-05-2022 18:04

Mehmet Selvi Güven tazeledi

Aksu Belediye Spor Kulübü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste olarak seçime giren mevcut Başkan Mehmet Selvi güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi.
Mehmet Selvi başkanlığındaki spor kulübünün Yönetim Kurulu: Arif Tatar, Osman Sarı, Musa Burunsuz ve Faruk Caner’den oluştu.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Filiz Elmas, Ümit Sert, Mehmet Ali Kurt, Kemal Bulut, Muhammet Şen. Denetim Kurulu Üyeleri; İsmet Kara, Mevlüt Çırpan, Hüseyin Kuzay’dan oluşurken Denetim Kurulu Yedek Listesinde ise; İlhami Kızıl, Ahmet Yılmaz, Veli Gökçen yer aldı.
Spor Kulübünün başarılı bir dönem geçirdiğini ve gelecek dönemde de başarılı işlere imza atacaklarını kaydeden Kulüp Başkanı Mehmet Selvi, “Bizim dönemimizde Aksu’da sporda önemli gelişmeler yaşandı. Amatör sporcularımıza verdiğimiz önem kadar, profesyonel sporcularımıza da her türlü imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Futbolda elde ettiğimiz başarılar ortada. Güreşte de ilçemizin adını her yerde başarıyla temsil ediyoruz. Düzenlediğimiz yağlı pehlivan güreşleri sayesinde Aksu’nun adını duymayan kalmadı. Yeni dönemimizde de ilçemizi sporda marka olma yolunda ileriye taşıyacağımıza emin olabilirsiniz. Başarımızda bizlere her zaman destek olan Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’e ve ekibine de teşekkür ediyoruz.” dedi.
Selvi; okulların kapanmasıyla yaz spor okullarının açılacağını da ifade ederek, 8 yaşın üzerindeki çocukları spor yapmaya davet etti.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKSU Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI