Bugun...



Mavi Kelebekler yine galip

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 14’üncü hafta mücadelesinde Konyaaltı Belediye SK, taraftarı önünde ağırladığı Adasokağı takımını 41-24 skorla mağlup etti.

facebook-paylas
Tarih: 04-02-2023 20:32

Mavi Kelebekler yine galip

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 14’üncü hafta mücadelesinde Konyaaltı Belediye SK, taraftarı önünde ağırladığı Adasokağı takımını 41-24 skorla mağlup etti.
Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi 14’üncü haftasının açılış maçında Konyaaltı Belediye SK ve Totemcard Adasokağı SK karşı karşıya geldi. Rakibini Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da taraftarı önünde ağırlayan Mavi Kelebekler, favori olarak çıktığı maça oldukça hızlı başladı. Peş peşe bulduğu gollerle salonda bulunan taraftarını sevindiren Konyaaltı, devre arasına da 20-11 skor avantajıyla girdi. İkinci yarıda da hız kesmeyen Konyaaltı, maçta süre alan oyuncuların tamamına yakının skor ürettiği maçı 41-24’lük skorla galip bitirerek zirve takibini sürdürdü. Mavi Kelebekler’de Beyzanur Türkyılmaz, attığı 10 gol ile maçın en skorer oyuncusu olurken, İvana ve Ceylan da 5’er golle takımının gol yüküne katkı yaptı.
FIRTINA GİBİ ESİYORUZ
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, rakibini zorlanmadan mağlup eden Mavi Kelebekler’i kutladı. Başkan Esen, ‘’Takımımızın performansı her geçen gün daha iyiye gidiyor. Hem Avrupa’da hem de ligde deyim yerindeyse fırtına gibi esen bir Konyaaltı seyrediyoruz. Alınan galibiyetlerin yanı sıra oynanan oyunun da her geçen gün daha iyi oluşu hem taraftarımızı hem de bizleri mutlu ediyor. Bütün sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum’’ şeklinde konuştu. Önümüzdeki günlerde oynayacakları Avrupa ve Türkiye kupası mücadeleleri öncesinde bütün oyuncularını görme fırsatı yakaladığı bir maç oynadıklarını ifade eden Antrenör Birol Ünsal ise, ‘’Oyundan ve skordan memnunum. Oyuncularıma mücadeleleri için teşekkür ediyorum’’ dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI