Bugun...



MASİAD, e-ticaret konferansında öğrencilerle buluştu

Manavgat Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MASİAD), Manavgat Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluştu. MASİAD Üyesi ve Marka Patent Tescil Uzmanı Ali Erdem’in e-ticaret konulu konferansına Manavgat Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pazarlama ve Perakende Bölümü 9, 10, 11 ve 12. sınıflardan yaklaşık 70 öğrenci katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2023 16:25

MASİAD, e-ticaret konferansında öğrencilerle buluştu

Manavgat Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MASİAD), Manavgat Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluştu. MASİAD Üyesi ve Marka Patent Tescil Uzmanı Ali Erdem’in e-ticaret konulu konferansına Manavgat Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pazarlama ve Perakende Bölümü 9, 10, 11 ve 12. sınıflardan yaklaşık 70 öğrenci katıldı. MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Tatar’ın da ticaret ile ilgili konuşmasının yere aldığı sunumda MASİAD Yönetim Kurulu Danışmanı Hamza Yalçın, Bölüm Şefi Ela Şahin, öğretmenler Mehmet Ali Demirhan, Ayşe Ölmez ve Serpil Kargı da hazır bulundular. Konferansı dikkatli ve ilgili bir şekilde dinleyen öğrenciler ise, e-ticaret konferansından etkilendiklerini, farklı ve özel bilgileri öğrendiklerini, bu konuda nelere dikkat etmeleri gerektiğini ve e-ticarette güvenli alışverişi öğrendiklerini kaydettiler.

Manavgat Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İlhan Coşkun, yaptığı açılış konuşmasında; “Daha önce de MASİAD’ın daveti üzerine yaptığımız toplantı sonrasında gerek stajyer öğrencilerimizin yerleştirilmesi gerekse işletmelerimizin okulumuza eğitim materyalleri ve fiziki desteklerini memnuniyetle karşıladık. Bu yıl da yine işletmelerimizin okul aile birliğimize ciddi destekleri oldu.” diyerek, gösterdikleri öncülükler ve destekleri için MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Tatar ve yönetimine teşekkür ettiklerini dile getirdi.
MASİAD Üyesi ve Marka Patent Tescil Uzmanı Ali Erdem, yaklaşık 45 dakika süren sunumun ardından özetle; “Öğrencilerimize verdiğimiz konferansta öncelikle e-ticaret ile ilgili bir tanımlama yaptık ve bazı e-ticaret siteleri üzerinde örnekleme yaptık. E-ticaret türlerinden bahsettik. E-ticaretin tarafları yani kimler arasında gerçekleştiği, ne tür ürünlerin hangi kanallarla satıldığı ile ilgili öğrencilerimizin anlayabileceği şekilde özetleme yaptık.” dedi.  


Başkan Tatar; “Eğitime desteğimiz devam edecek”
Manavgat Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Tatar, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada; dernek olarak işbirliği içerisinde oldukları ve son derece önemsedikleri Manavgat Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bugün de yeni bir etkinlik daha gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Tatar; “Özellikle önümüzdeki dönem ticaretin en etkin kollarından biri olan e-ticaret ile ilgili bilgilenmeleri konusunda gençlerimizle bu konferansta bir araya geldik. MASİAD olarak gençlerimizin teknolojik gelişmelere ayak uydurmalarını çok önemsiyoruz. Bu konuda daha önce yaptığımız çalışmalar gibi bundan sonra da çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Bugün de aynı zamanda dernek üyemiz olan Marka Tescil Uzmanı Ali Erdem ile birlikte bir sunum gerçekleştirdik. Ümit ediyorum ki, genç kardeşlerimizin bilinçlenmeleri konusunda önemli bir çalışma yapabilmişizdir. Bu çalışmaları daha da etkin olarak yapmaya devam edeceğimizin sözünü bir kez daha veriyoruz.”

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI