Bugun...



Marka Konferansı’na “100. Yıl Konseri” ile görkemli kapanış

2000 yılından beri Türkiye’nin iş ve fikir platformu olarak varlığını sürdüren MARKA 2023, bu yıl Cumhuriyet’in 100’üncü yılına adadığı buluşmasının kapanışını Cem Mansur yönetiminde Türkiye’nin en değerli müzisyenlerinin yer aldığı MARKA 2023 Senfoni Orkestrası’nın konseriyle yapacak.

facebook-paylas
Tarih: 21-10-2023 15:47

Marka Konferansı’na “100. Yıl Konseri” ile görkemli kapanış

2000 yılından beri Türkiye’nin iş ve fikir platformu olarak varlığını sürdüren MARKA 2023, bu yıl Cumhuriyet’in 100’üncü  yılına adadığı buluşmasının kapanışını Cem Mansur yönetiminde Türkiye’nin en değerli müzisyenlerinin yer aldığı MARKA 2023 Senfoni Orkestrası’nın konseriyle yapacak. 3 Kasım Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi Opera Salonu’nda gerçekleştirilecek konser kapsamında, klasik müziğinin eşsiz eserleri ise Naz İrem Türkmen tarafından icra edilecek. Tüm geliri, okul öncesi yaş aralığındaki depremden etkilenen çocukların travmalarını hafifletmek üzere Yapı Kredi tarafından hayata geçirilen 'Yarınlara Kartopu' eğitim programına aktarılacak konserin bilet satışları ise Türkiye’nin kapsayıcılığı en geniş online etkinlik biletleme platformu Biletinial kanalı ile gerçekleştirilecek.

İstanbul’daki Atatürk Kültür Merkezi’nde 2-3 Kasım’da düzenlenecek Marka 2023 Konferansı, kapanışını görkemli bir kapanış konseriyle yapmaya hazırlanıyor. Cem Mansur yönetiminde Türkiye’nin en değerli müzisyenlerinin yer aldığı MARKA 2023 Senfoni Orkestrası’nın özel konseri, 3 Kasım Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi Opera Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Yapı Kredi katkılarıyla düzenlenecek konser programında, dünya klasik müziğinin eşsiz eserleri genç solist Naz İrem Türkmen solo performansı ile icra edilecek. Şef Cem Mansur’un eserlerle ilgili ilham veren bilgilendirmeleriyle zenginleşecek konser, Marka Konferansları’nın dinamik yapısıyla birleşerek konuklara çok özel bir deneyim yaşatacak.

Konserin tüm geliri, okul öncesi yaş aralığındaki depremden etkilenen çocukların travmalarını hafifletmek üzere Yapı Kredi tarafından hayata geçirilen Yarınlara Kartopu eğitim programına aktarılacak.

Müzik ve coşku dolu konserin biletleri ise Türkiye’nin lider online etkinlik biletleme şirketi Biletinial'dan satın alınabilecek.

Konser Programı: 

•G. Verdi (1813-1901) “İ Vespri Siciliani” Uvertürü

•P. İ. Çaykovski (1840-1893) “Fındıkkıran” balesinden: Rus Dansı/ Mirlitonlar/Çiçeklerin Valsi

•P. de Sarasate (1844-1908) “Zigeunerweisen” (Çigan Havaları)

•B. Smetana (1824-1884) “Vltava” Senfonik Şiiri

•J. Sibelius (1865-1957) “Finlandia”







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR/SANAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI