Bugun...



Manavgat’ta yeni imar bölgelerine kanalizasyon

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Manavgat Sorgun Mahallesi’nde yeni imara açılan bölgede kanalizasyon hattını tamamladı.

facebook-paylas
Tarih: 15-03-2021 18:23

Manavgat’ta yeni imar bölgelerine kanalizasyon

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Manavgat Sorgun Mahallesi’nde yeni imara açılan bölgede kanalizasyon hattını tamamladı.

ASAT Genel Müdürlüğü Manavgat ekipleri, kentin yerleşim bulunan her noktasına içme suyu ve kanalizasyon altyapısı ulaştırmak için projelendirme ve imalat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Modern kanalizasyon hatlarıyla vatandaşların sağlıklı bir çevrede yaşaması için çalışan ASAT Genel Müdürlüğü Manavgat’ta kanalizasyon çalışması yaptı.


ALT YAPI SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
Manavgat’ın Sorgun Mahallesi Titreyengöl Caddesi ile Herford Caddesi arasında kalan 100 hektarlık alanda çalışma yapan ASAT ekipleri, 400’lük 128 metre kollektör yapımı ve 200’lük 668 metre kanalizasyon şebeke hattı yapımını tamamlandı. Yapılan çalışma ile söz konusu bölgenin kanalizasyon altyapı sorunu kalıcı olarak giderdi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI