|
Tweet |
Manavgat'ta silah ticareti yaptığı bilgisi alınan iki kişi yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ile 2 adet av tüfeği ele geçirildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle denildi:
"Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya ili, Manavgat ilçesinde silah ticareti ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde silah ticareti yaptığı bilgisi alınan F. A. (3 adet suç kaydı bulunan) ve F. T. (5 adet suç kaydı bulunan, kasten adam öldürme suçundan hüküm giymiş olup cezaevinden izinli ) isimli şahıslar Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı KOM Timi ve Merkez J.Krk.K.lığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda yakalanmıştır. Yapılan aramada; 1 adet tabanca, 2 adet av tüfeği ele geçirilmiştir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli işlemlere başlanmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."