Bugun...



Manavgat Belediyesi TSM Korosu'ndan "Solistler Geçidi" konseri

Manavgat Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, kültür ve sanat buluşmaları kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde unutulmaz bir konser verdi. Şef Özgür Bekiz eşliğinde sahneye çıkan koristler, dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

facebook-paylas
Tarih: 17-06-2025 23:18

Manavgat Belediyesi TSM Korosu'ndan

Manavgat Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, kültür ve sanat buluşmaları kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde unutulmaz bir konser verdi. Şef Özgür Bekiz eşliğinde sahneye çıkan koristler, dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
Belediye başkan yardımcıları, Manavgat Belediye Meclisi üyeleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaşın yer aldığı etkinlik, Atatürk Kültür Merkezi’nin büyüleyici atmosferinde sanatseverlerle buluştu.
Konser programında Manavgat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu üyeleri, Türk sanat müziğinin en seçkin eserlerini titizlikle icra etti. Koro solistleri, “Eski Dostlar”, “Yıldızların Altında”, “Böyle Ayrılık Olmaz”, “Agora Meyhanesi”, “Seni Unutsaydım” ve “Aşk Çemberi” gibi müzik tarihine damga vurmuş eserleri başarılı yorumlarıyla sahneye taşıdı.
Manavgat Belediye Başkanı Op. Dr. Niyazi Nefi Kara adına etkinliğe katılan başkan yardımcıları, sahne sonrası Şef Özgür Bekiz’e ve tüm koro üyelerine çiçek takdim ederek teşekkür etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI