Bugun...



Manavgat Belediyesi'nden Çenger Kasaplar ve Mimar Sinan'a Muhtar Evi

Manavgat Belediyesi, muhtarların daha ferah bir ortamda çalışmalarını sağlamak ve vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sunmalarını gerçekleştirmek amacıyla Kasaplar Mahallesi, Çenger Mahallesi, ve Mimar Sinan Mahallelerine modern Muhtar Evi yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 07-08-2022 18:04

Manavgat Belediyesi'nden Çenger Kasaplar ve Mimar Sinan'a Muhtar Evi

DAHA MODERN VE KULLANIŞLI
Manavgat Belediyesi, muhtarların daha ferah bir ortamda çalışmalarını sağlamak ve vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sunmalarını gerçekleştirmek amacıyla Kasaplar Mahallesi, Çenger Mahallesi, ve Mimar Sinan Mahallelerine modern Muhtar Evi yaptı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla çalışma gerçekleştiren belediye ekipleri, modern muhtarlık evlerine, mutfak ve wc de ilave etti. Mahalle sakinleri, Manavgat Belediyesi’nin yapmış olduğu muhtar evlerinin kente yeni bir kimlik kazandırdığını, daha modern ve ferah bir ortamda hizmet aldıklarını belirterek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

MUHTARLARDAN SÖZEN’E TEŞEKKÜR
Kasaplar Mahallesi Muhtarı Saim Tekin İyiol, “Göreve geldikten sonraki takiplerimiz sonucunda eksiklerimizi tek tek liste haline aldık. Manavgat Belediye Başkanı Sayın Şükrü Sözen’e eksikliklerimizi ilettik. Başkanımız sağ olsun bize böylesine güzel bir mahalleye muhtarlık binası yaptı. Daha önceki yerimiz küçük ve dardı. Etrafımızdaki komşuların rahatsız olmasından dolayı Manavgat Belediye’mize ait bir alana mahallemize yakışan bir şekilde muhtarlık binası kazandırıldı. Böylesine güzel hizmetlerden dolayı Başkanımız Şükrü Sözen ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Çenger Mahallesi Muhtarı Gündüz, “Öncelikle Manavgat Belediye Başkanı Sayın Şükrü Sözen’e yürekten teşekkürlerimi borç bilirim. Çenger Mahallesi’nin böyle bir yere ihtiyacı vardı. Sayın Şükrü Sözen’in katkılarıyla, desteğiyle, emekleriyle olmayan bir muhtarlık binamız yapıldı. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Ömür Yılmaz ise “ Mimar Sinan Mahallesi’nin büyük gereksinimi olan muhtarlık binasını taleplerimiz doğrultusunda çok kısa zamanda yapan başta Belediye Başkanımız Şükrü Sözen’e ve ekibine Mimar Sinan adına teşekkür ederim” dedi.

SÖZEN; MUHTARLAR YOL ARKADAŞLARIMIZ
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 106 mahalle muhtarıyla birlikte kente hizmet ettiklerini ve muhtarları yol arkadaşları olarak gördüğünü söyleyerek onların modern bir şekilde vatandaşlara hizmet etmesine aracı olduklarını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “Kentimize kazandırdığımız yeni muhtar evleri sayesinde vatandaşlarımız hem kaliteli ve modern bir ortamda hizmet alıyor hem de muhtarlık kimliği kurumsal bir hale gelmiş oluyor. Manavgat’ta hizmet etmekten her zaman gurur duyduğum tüm muhtarlarımıza aynı çalışma ortamını sağlamaya devam edeceğiz. Halkımıza ve muhtarlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI