Bugun...



Manavgat Belediyesi Gençler Yaylası'nın yollarında bakım çalışması gerçekleştirdi

Manavgat Belediyesi, Manavgat halkının “ATA YURDUMUZ” dediği Manavgat’ın kırsal mahallelerine bağlı olan yayla yollarında bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 11-07-2021 19:07

Manavgat Belediyesi Gençler Yaylası'nın yollarında bakım çalışması gerçekleştirdi

Manavgat Belediyesi, Manavgat halkının “ATA YURDUMUZ” dediği Manavgat’ın kırsal mahallelerine bağlı olan yayla yollarında bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karacalar Sülek, Karacalar, Hocalı, Ulukapı Sülek, Uzunkale, Hacıisalı, Taşkesiği Yayla’larında yaptığı yol bakım ve onarım çalışmalarından sonra bu kez de Gençler Mahallesi Yaylası’nın yollarını ulaşıma hazır hale getirdi. Günün ilk saatlerinde Gençler Yaylası’na ulaşan belediye ekipleri, 2 kamyon, grayder, sulama aracı, silindir, eksparatör ve kepçe ile bozulan yolları düzeltti. Yaylalarına güvenli bir şekilde ulaşım sağlayan Gençler Mahallesi sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

SÖZEN;  “GÜVENLİ ULAŞIMI SAĞLIYORUZ”
Yayla yollarında yaptıkları çalışmalar neticesinde vatandaşların güvenli ve kolay ulaşıma kavuştuğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, plan  dahilinde yaylalarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “ Ata Yurdumuz olan yaylarımızda sürdürdüğümüz yol bakım ve onarım çalışmaları ile vatandaşlarımızın ulaşım sorunlarını ortadan kaldırıyoruz. Yaylacılık Manavgat’ımızın geleneksel bir kültürüdür. Bizler de bu kültürün yaşatılması için katkıda bulunmaya gayret ediyoruz. Yollarımız bölge sakinlerimize hayırlı olsun. Manavgat Belediyesi, tüm imkanlarını halka hizmet olarak götürmeye devam edecektir” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI