Bugun...



Manavgat Belediye Başkanı Sözen'den yeni yıl mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 31-12-2023 20:44

Manavgat Belediye Başkanı Sözen'den yeni yıl mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Sözen mesajında şöyle dedi:

"Türkiye’miz iyi-kötü anıları, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktı. Milletimiz ve Manavgat’ımız için çok daha güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2024 yılını, siz değerli hemşerilerimle birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum. Mutlu bir gelecek, ülkemiz ve tüm insanlık için aydınlık günler beklentilerimizi, yeni yılın başlangıcında daha da güçlendirerek umudumuzu yarınlara taşıyoruz.

Geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. En önemli sorumluluğumuz da birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı, paylaşımcı ve hoşgörülü olmak.

Yeni yılda, umutsuz, ümitsiz hiçbir insan kalmasın. Sevenler, sevilenler hiç ayrılmasın. Ülke ekonomimiz düzelsin, insanlarımız yarın kaygısıyla yaşamasın. Bu ülke, bu vatan darda kalmasın. Kavgalar, savaşlar, anlaşmazlıklar olmasın.  Çocukların ölmediği, şehitlerimizin olmadığı, anaların ağlamadığı, en önemlisi de bütün bunlara sebep olan terörün durduğu bir yıl olsun. Yüreğimizi acıtan depremler, yangınlar, felaketler bir daha yaşanmasın. Birbirimizle mutlu ve uyumlu bir beraberlik içinde yaşayalım istiyoruz.

Bizim bütün çabamız, halkımızın, çocuklarımızın, kadınlarımızın, büyüklerimizin yüzünü güldürmek, mutlu etmek içindir. Bu yüzden akılla, tutkuyla ve aşkla çalıştık. Manavgat’ta ayrımsız, herkese eşit hizmet sunuyoruz. Kentimizi yenilemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz yaşanabilir bir dünyanın emekle, çalışmakla, azim ve kararlılıkla mümkün olduğuna inanıyoruz. Esin kaynağımız ve yol göstericimiz ise her zaman olduğu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmaya devam edecek. Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine yaraşır bir belediyecilik yapmaktan onur duyuyoruz.

Değerli hemşehrilerim,
Hayata geçirdiğimiz eserlerimiz, geleceğe bıraktığımız izlerimizdir. Belediyecilik anlayışımız gereği her zaman insanlarımıza dokunmaya çalıştık.
Bu amaçla çok çalıştık, yeni yeni projeleri uygulamaya koyduk. Yeni yılın ilk günlerinde çocuklarımızın ve Manavgat’ımızın mutlu geleceği için hayata geçirdiğimiz Manavgat’ımızın 4. Araç köprüsü, Bahçelievler ve Milli Egemenlik Mahalleleri kapalı pazar yerleri gibi büyük yatırımlarımızın açılışlarını, siz değerli halkımızla birlikte yapmayı planlıyoruz. Belediyemiz, halkımızın huzur ve güveni için yeni yılda da 7-24 çalışmaya devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerimle tüm Antalya ve Manavgat halkının, mülki, askeri ve adli erkan ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm personelin, belediye meclis üyelerimizin, Manavgat Belediyesi’ne emek veren mesai arkadaşlarımızın, basın mensuplarının, sivil toplum örgütü kuruluşlarının, siyasi partilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, hizmet etmekten kıvanç ve derin bir haz duyduğum Manavgat’ın ve Antalya’mızın tüm güzide insanlarına, yeni yılda mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim. Saygılarımla..."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI