Bugun...



KUTSO seçimleri 5 Kasım’da

Kumluca İlçe Seçim Kurulu tarafından, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin 5 Kasım 2022 Cumartesi günü yapılmasına karar verildi.

facebook-paylas
Tarih: 22-09-2022 18:24

KUTSO seçimleri 5 Kasım’da

Kumluca İlçe Seçim Kurulu tarafından, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin 5 Kasım 2022 Cumartesi günü yapılmasına karar verildi.

KUTSO seçimleri ile ilgili açıklama yapan ve bu dönem aday olmayan Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, son derece şeffaf ve demokratik bir seçim süreci yürüttüklerini belirterek, sözlerine şöyle devam etti;

“Seçim hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar adaylığını açıklayan, 4 başkan adayı arkadaşımız var. Seçimlerimizde hiçbir adayı özel olarak desteklemiyorum. Tüm adaylara eşit mesafedeyim. Yeni seçilecek başkana, gönül rahatlığı içinde makamımı devredeceğim.

Seçimlerimiz 5 Kasım’da.
İlçe seçim kurulumuz tarafından, seçimlerimizin 5 Kasım 2022 Cumartesi günü yapılmasına karar verildi. Biz de hazırlıklarımıza hızla devam ediyoruz. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması ve üyelerimizin rahat ve güvenli bir şekilde oy kullanabilmesi için gerekli tüm imkanları odamız olarak sağlayacağız.

Üyelerimiz oy kullanabilmek için, 3 gün boyunca askıda kalacak olan seçim listelerinden isimlerini kontrol etmeliler. Tüzel kişiler oy kullanabilmek için, yetkili kişi adına odamızdan seçim yetki belgesi yada online ticaret sicili tasdiknamesi almalı. Şahıs üyelerimiz ise, geçerli kimlik kartları ile oy kullanabilecekler. Ayrıca seçim günü Ticaret Sicil Müdürlüğümüz ve Oda Sicil Müdürlüğümüz, gerekli belge ve işlemler için Kumluca Merkez hizmet binamızda hizmet vermeye devam edecek.

Seçimlerimizde ilk olarak meslek komitesi seçimleri yapılacak. Sonrasında ise meslek komitelerinin içerisinden seçilen meclis üyeleri arasından, yönetim kurulu üyeleri, yönetim kurulu başkanı ve TOBB delegeleri seçilecek.

Seçimlerin tamamlanmasının ardından, kesin seçim sonuçları ilçe seçim kurulu tarafından açıklanacak”.
Mehmet ALPTEKİN  / KUMLUCA







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI