Bugun...



KUTSO ile BAİB, ihracatı geliştirmek için el ele verdi

Kumluca'da, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, Genel Sekreter Mesut Bakar, Oda Sicil Müdürü Recep Kösek, Arge Memuru Ebru Yılmaz ile birlikte, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Birlik Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tekin ve Genel Sekreter Ümit Sezer’i ziyaret ettiler.

facebook-paylas
Tarih: 07-05-2023 17:17

KUTSO ile BAİB, ihracatı geliştirmek için el ele verdi

Kumluca'da, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, Genel Sekreter Mesut Bakar, Oda Sicil Müdürü Recep Kösek, Arge Memuru Ebru Yılmaz ile birlikte, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Birlik Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tekin ve Genel Sekreter Ümit Sezer’i ziyaret ettiler. Ziyarette Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinin, yaş meyve-sebze üretimi ve ihracatı hakkında görüş alışverişinde bulundular.
KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, Kumluca'da tarım sektöründe faaliyet yürüten genç neslin ihracat için hevesli olduğunu ve BAİB ile birlikte URGE Projeleri, destekler ve ticaret heyetleri konularında iş birliği yapmak istediklerini kaydetti. Başkan Özen, KUTSO olarak hedeflerinin, bölgenin tarım ürünlerinin ihracatını mevcuttan daha öteye taşımak ve yeni pazarlar oluşturmak olduğunu vurguladı. BAİB Başkanı Çavuşoğlu ise, Birlik olarak KUTSO ile ihracatı geliştirmek için iş birliğine her zaman hazır olduklarını ifade ederek, Firmalara her konuda eğitim vermeye hazır olduklarını, ayrıca bölgemiz ihracatını geliştirecek her türlü çalışmaların ve projelerin ortak sürdürülmesi konusundaki  desteklerini ilettiler.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI