Bugun...



KUTSO'dan Operatörlük Kursu

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO)’da İş Makinası Operatörlük Kursu eğitimi başladı.

facebook-paylas
Tarih: 20-11-2023 20:35

KUTSO'dan Operatörlük Kursu

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO)’da İş Makinası Operatörlük Kursu eğitimi başladı.   
KUTSO ve Kumluca İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Forklift Operatörlük Eğitimi KUTSO hizmet binası eğitim salonunda başladı.
Eğitim Kapsamında kursiyerlere iş makinalarının ve ekipmanlarının tanıtılması ve doğru kullanılması, iş makinası kullanımında emniyet ve güvenliğin sağlanması ekonomik ve verimli bir şekilde kullanılması, aracın ayarları ile ilgili becerilerin kazandırılması, iş makinalarının periyodik bakımları, arıza belirtilerinin yorumlanabilmesi, müdahale edilebilecek arıza türleri, iş makinalarının özelliklerine göre enerji tasarrufu ve çevre ilişkisi, iş makinasının taşıma kuralları, her türlü inşaat çalışmaları sırasında yapılacak trafik işaretlemeleri ve iş makinaları kullanımı konuları anlatılıyor.
Forklift Operatörlük Kursu bitiminde, kursiyerlere Operatörlük Belgesi (Sertifika) verilecektir.
KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen yapmış olduğu konuşmada;
''Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol kapsamında kursiyerlerimize böyle bir imkân sunduk, İş Makinası Operatörlük kursu için protokol imzalandı. Bu eğitimlerimizin devamlılığı için elimizden gelen imkanlarımızı Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası olarak sunacağız.
Kursiyerlerimize Hayırlı bir eğitim olmasını temenni ediyorum. Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir ve Eğitimcilerimize teşekkürlerimi sunarım'' dedi.
MEHMET ALPTEKİN / KUMLUCA







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI