Bugun...



KUTSO Batı Antalyalı gençleri Belediye Başkanları ile buluşturdu

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından 19 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla organize edilen “KUTSO Genç Girişimciler Kurulu Belediye Başkanları Buluşması” programında Kumluca, Finike, Demre ve Kaş’ta yaşayan Batı Antalyalı gençler, Belediye Başkanları ile bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 24-05-2024 22:12

KUTSO Batı Antalyalı gençleri Belediye Başkanları ile buluşturdu

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından 19 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla organize edilen “KUTSO Genç Girişimciler Kurulu Belediye Başkanları Buluşması” programında Kumluca, Finike, Demre ve Kaş’ta yaşayan Batı Antalyalı gençler, Belediye Başkanları ile bir araya geldi.
KUTSO’nun ilk kez organize ettiği programın ilki, Demre’de Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Programa Demre Belediye Başkanı Fahri Duran, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Delegesi ve KUTSO Meclis Üyesi Hamide Doğan Yılmaz, KUTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Olgun Okur ve Demre’de yaşayan çok sayıda genç katıldı. Demre Belediye Başkanı Fahri Duran, belediye olarak gençlere önem verdiklerini, özellikle Demre’nin geleceği olan gençler için çalıştıklarını ifade etti. İş hayatına yeni girecek olan gençlere de desteklerini vereceklerini söyledi. Turizm açısından Demre’nin hak ettiği değeri alabilmesi için gençlerle ve KUTSO ile iş birliği içerisinde çalışmak istediklerini belirtti. Toplantıda konuşan KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, seçimin ardından gençlerin sorunlarını, isteklerini, fikirlerini ve çözüm önerilerini yerel otoriteler ile paylaşabilmeleri için bu programı organize ettiklerini söyledi. Demre’nin tarihine değinen başkan Özen, turizm açısından “Noel Baba” olarak bilinen Aziz Nikolas’ın Demre’de yaşamış olması ve burada bir kilisesinin olması büyük bir şans, dedi. Bu şansı kullanmak için Demre Belediyesi ile birlikte her yıl Aziz Nikolas’ın ölüm yıldönümü olarak kabul edilen 6 Aralık’ta ilçeye ziyarete gelen turistlere yönelik bir etkinlik gerçekleştirilmesi için çalışma yapmak istediklerini, söyledi. KUTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Olgun Okur ise bu programın iş hayatına yeni atılan veya atılacak olan gençler için bir fırsat olduğunu, yaşadıkları sorunların iyi bir iletişim ile çözülebileceğinin bir göstergesi olduğunu ifade etti.
İkinci programda ise KUTSO Kumluca Hizmet Binasında yer alan konferans salonunda Kumluca Belediye Başkanı Uzm.Dr. Mesut Avcıoğlu ile Kumluca’da yaşayan genç girişimci gençler ve bölge gençliği bir araya geldi. Programa KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, KUTSO Meclis Üyeleri, KUTSO Genç Girişimciler Kurulu ve Kumluca’da yaşayan gençler katıldı. Mesut Avcıoğlu, program için KUTSO’ya teşekkür ederken, gençlerin ilçede yaşadığı sorunları çözmede belediye olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi. Gençlere her zaman destek olacaklarını ifade etti. KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen ise, bölgenin turizm potansiyeline dikkat çekerek Likya Yolu ile ilgili Batı Antalya bölgesindeki tüm belediyeler ile birlikte güzel bir projeye imza atmak istediklerini söyledi.
Üçüncü programda Kaş Belediyesi toplantı salonunda Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Öztürk, Kaş’taki genç girişimciler ve gençler ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Demre Belediye Başkanı Erol Demirhan, Kaş’taki iş hayatına yeni başlayan gençlere belediye olarak destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, Kaş’a kurulan Kaş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili gençlere bilgi verdi. Belediye Başkanı Erol Demirhan’a gençlere verdikleri destek için KUTSO adına teşekkürlerini iletti.
Son programda ise Finike Belediyesi toplantı salonunda Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi bölgedeki genç girişimciler ve gençlerle bir araya geldi. Toplantıya KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Akasman, KUTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Olgun Okur, Finike’deki genç girişimciler ve gençler katıldı. Toplantıda konuşan Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, bu zamana kadar belediyenin gerçekleştirdiği gençlerle ilgili projelerini anlattı. Özellikle genç girişimcilerin her zaman yanında olacaklarını ifade etti. KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen ise Finike için KUTSO olarak sürdürmekte oldukları “#turuncuolsun” kampanyası ile Finike portakalına değer kazandırdıklarını, tüm Türkiye’de Finike portakalının bilinirliğini arttırdıklarını söyledi. Yakın zamanda Finike portakalı ile ilgili müjdeli bir haberi vereceklerini duyurdu. Finikeli KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Akasman ise Finike Belediyesi’ne gerçekleştirdikleri hizmetler için teşekkürlerini iletti. İş dünyasının yaşadığı sorunlar ile ilgili fikirlerini, düşüncelerini ve çözüm önerilerini Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’ye iletti. KUTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Olgun Okur da düzenledikleri bu program için Belediye Başkanı Geyikçi’ye teşekkürlerini ileterek genç girişimciler kurulu olarak her zaman beraber çalışmaya hazır olduklarını söyledi. 
KUTSO gerçekleştirilen programlar sonucu iş dünyasının, genç girişimcilerin ve genç girişimci adaylarının, Batı Antalya gençliğinin yaşadığı sorunlar, çözüm önerileri ve gençlerin fikirleriyle ilgili raporlar hazırladı. 
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI