Bugun...



Kumluca'ya bir müjde daha!

Kumluca İlçesi'nde bulunan üç Liseye, üç Spor Tesisi yapılacak. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, ilçe Kaymakamı Uğur Kolsuz ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, dün Kumluca'da bir araya geldiler. Yapılan buluşmada, Bakanlığın Kumluca'ya yapacağı yatırımlar değerlendirildi.

facebook-paylas
Tarih: 23-02-2021 20:29

Kumluca'ya bir müjde daha!

Kumluca İlçesi'nde bulunan üç Liseye, üç Spor Tesisi yapılacak.  AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, ilçe Kaymakamı Uğur Kolsuz ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan,  dün Kumluca'da bir araya geldiler. Yapılan buluşmada, Bakanlığın Kumluca'ya yapacağı yatırımlar değerlendirildi.

 İhtiyaç duyulan ve yer sorunu olmayan Kumluca Anadolu İmam-Hatip Sosyal Bilimler Fen lisesi Proje Okulu, Gül-Çetin Kaur Anadolu Lisesi ve Havva-Sedat Avcıoğlu Fen Lisesi'ne birer tane Spor Tesisi yaptırılması kararlaştırıldı.
Dün de, Kumluca İlçesi'ne yapılacak Hükümet Konağı ve İlçe Polis Karakolu inşaatının tahsis haberlerinden sonra, böyle bir adımın daha atılması İlçe halkını memnun etti.
Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, bu güzel haberi sosyal medya hesabından duyurarak; "Kumluca'mıza ve okullarımıza hayırlı olsun" dedi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI