Bugun...



Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi'nden güzel haberler var!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Sosyal Bilimler Liseleri arasında düzenlediği ve Mersin İli'nde gerçekleşen "Öyküleriyle Türkülerimiz" yarışmasında, Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Ünzile Özgüven ve Şevval Günay, Akdeniz Bölge Finalinde 1. olmuşlardır. 2 Haziran'da Ankara’da yapılacak Türkiye Finalleri'nde, Akdeniz Bölgesi'ni temsil etmeye hak kazandılar.

facebook-paylas
Tarih: 28-05-2022 17:12

Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi'nden güzel haberler var!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın  Sosyal Bilimler Liseleri arasında düzenlediği ve Mersin İli'nde gerçekleşen "Öyküleriyle Türkülerimiz" yarışmasında, Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Ünzile Özgüven ve Şevval Günay, Akdeniz Bölge Finalinde 1. olmuşlardır. 2 Haziran'da Ankara’da yapılacak Türkiye Finalleri'nde, Akdeniz Bölgesi'ni temsil etmeye hak kazandılar.
Yöresel bir türkünün hikayesini sahnede anlatma, türkünün sazlar eşliğinde icrası ve türküye çekilmiş bir klibin izlenmesi şeklinde, Mersin Kültür Merkezi'nde düzenlenen yarışmaya "Ümmü Kızın Ağıdı" türküsü ile katılan Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi, birinciliği kazandı. Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, güzel bir başarıyla ilçeyi temsil eden Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ayhan Durukan'a ve öğrencileri çalıştıran Müzik Öğretmeni Barış Eken’e, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mehmet Ilgar Güzel’e, yarışmada birinciliği kazanan öğrencilere teşekkür ederek, 7 bölge Şampiyonunun yarışacağı Ankara'da, Akdeniz Bölgesi'ni en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını söyledi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI